BMW a anuntat noua generatie de 6 anul asta. O masina complet noua cu 2 motoare serioase. 640i - 3 litri, 6 cilindri in linie, twinturbo - 320Cp si 650i - 4.4 litri V8 twinturbo - 407Cp. Puterea e destul de mica pentru cilindreea asta si mai ales pt faptul ca ambele motoare au cate 2 turbine. E ceva necurat la mijloc. Sa vedem noul M6 ce stie sa faca.
articol: http://www.topgear.c...aled-2011-03-14
poze: http://www.topgear.c...aled-2011-03-14
Page 1 of 1
Noul Bmw Seria 6
Posted 14 March 2011 - 10:37 PM
Extras din Declaratia Universala a Drepturilor Omului adoptata la 10.12.1948 de catre Adunarea Generala a O.N.U.:
Articolul 19.
Orice om are dreptul la libertatea opiniilor si exprimarii; acest drept include libertatea de a avea opinii fara imixtiune din afara, precum si libertatea de a cauta, de a primi si de a raspāndi informatii si idei prin orice mijloace si independent de frontierele de stat.
Articolul 19.
Orice om are dreptul la libertatea opiniilor si exprimarii; acest drept include libertatea de a avea opinii fara imixtiune din afara, precum si libertatea de a cauta, de a primi si de a raspāndi informatii si idei prin orice mijloace si independent de frontierele de stat.
Posted 14 March 2011 - 11:28 PM
E o masina super interesanta dar sunt si chestii care nu-mi plac la ea. Forma farurilor, ceva pe la semnalizari. Asta e, strugurii acrii 
M6 preconizez ca o sa aiba intre 550 si 600cp, cutie cu dublu ambreiaj si 7 trepte. Nu o sa fie cutia cu 8 trepte ZF intalnita pe celelalte motorizari ci asta cu 7 dar mai rapida. Zic ei cea mai rapida cutie, exceptand F1.
M6 preconizez ca o sa aiba intre 550 si 600cp, cutie cu dublu ambreiaj si 7 trepte. Nu o sa fie cutia cu 8 trepte ZF intalnita pe celelalte motorizari ci asta cu 7 dar mai rapida. Zic ei cea mai rapida cutie, exceptand F1.
Fiat Doblo PanArama 1,3 m-jet DYNAMIC Surprinzator de fasneata!
DESTEAPTA-TE ROMANE!!!
DESTEAPTA-TE ROMANE!!!
Posted 15 March 2011 - 12:02 AM
O sa fie un GT exceptional
This post has been edited by Lup: 15 March 2011 - 12:03 AM
Extras din Declaratia Universala a Drepturilor Omului adoptata la 10.12.1948 de catre Adunarea Generala a O.N.U.:
Articolul 19.
Articolul 19.
Posted 15 March 2011 - 12:10 AM
Consider ca totusi e o masina cam mare ca dimensiuni si mase. E mai degraba un GT premium-lux
Fiat Doblo PanArama 1,3 m-jet DYNAMIC Surprinzator de fasneata!
DESTEAPTA-TE ROMANE!!!
DESTEAPTA-TE ROMANE!!!
Posted 15 March 2011 - 12:27 AM
Nici nu ma asteptam la altceva de la BMW
Articolul 19.
Articolul 19.
Share this topic:
Page 1 of 1

Help