== CLUB FIAT ROMANIA==: Boxe - == CLUB FIAT ROMANIA==

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Boxe

#1 User is offline   ProTesT 

• View gallery
  • Group: Members
  • Marca: Fiat
  • Model: Grande Punto
  • An: 2007

Posted 04 April 2011 - 01:57 PM

Mica mare intrebare, nu am vazut sa se fi discutat problema asta asa ca intreb eu. Cum pot sa dau jos fata de la boxa si ulterior box ca mi se deschid clemele de sus si lateral dar jos nu mi se deschid si am tras am bagat surubelnita nimic. daca are cineva un raspuns astept. ms anticipat. am atasat si o poza. Clemele indicate prin sageti rosii se deschid cele indicate prin sageti albastre nu se deschid.

Attached File(s)-----

This post has been edited by ProTesT: 04 April 2011 - 01:57 PM

Intalniri CLUB FIAT BRASOV din 2 in 2 SAMBETE ora 16:00 IN PARCARE SUB TAMPA. Urmatoarea intalnire 14.05.2011
Posted Image
0

#2 User is offline   Mikey 

• Membru interesat
  • PipPip
  • Marca: Dacia ,Opel , Fiat
  • Model: SuperNova, Astra, Linea Emotion 1.3 Multijet 90 CP

Posted 04 April 2011 - 09:22 PM

Nu mai incerca. Cel putin la mine la linea, fiind aceiasi fata de usa, capacul acela, pe langa cleme are si 4 sau 6 nituri de plastic topite pe fata de usa. Se da toata fata de usa jos ca sa ajungi la difuzor. Are un surub pe imbus de 6 sub capacelul de la deschiderea usii, doua la fel in manerul usii, si 4 pe cap cruce jos la baza usii. Apoi o iei de la baza si incerci sa tragi de laterale pena ies capsele. Atentie sus la sina de protectie a geamului. Dupa ce ai departat toate capsele, se ridica toata fata de usa in sus pana iese sina geamului de pe usa. Se ridica intai din partea dinspre spatele masinii. Se scoate cablul de la comanda de deschidere a usii si firele din mufe.
Montarea se face in ordine inversa. Spor la treaba
Fiat Linea Emotion 1.3 M-Jet 16V 90HP Grigrio Underground
0

#3 User is offline   ProTesT 

• View gallery

Posted 04 April 2011 - 09:38 PM

Ms frumos, ma gandeam ca s-ar putea sa trebuiasca sa dau toata fata de usa jos dar, am zis ca nu are cum ar fi o prostie, dar uite ca asa e. Mersi mult sper sa nu stric ceva :P
Intalniri CLUB FIAT BRASOV din 2 in 2 SAMBETE ora 16:00 IN PARCARE SUB TAMPA. Urmatoarea intalnire 14.05.2011
Posted Image
0

#4 User is offline   Ice T 

• Membru ASOCIATIA CLUB FIAT
  • PipPipPipPipPip
  • Group: Root Admin
  • Model: GP
  • An: 2001

Posted 04 April 2011 - 10:34 PM

Gasesti AICI cum se da fata de usa jos ca sa-ti faci o idee...:happywave:
"Viata e complexa si are multe aspecte"

Parteneri ClubFiat

Posted Image
Service electrocasnice

0

#5 User is offline   LucianDLR 

• membru aventurier
  • PipPipPip

Posted 04 April 2011 - 10:54 PM

Nu va suparati ca intervin si eu. Grilele de la boxele de pe fata se pot scoate fara sa dai jos toata fata de portiera. Atasez o poza cu ce zice producatorul, problema e ca se foloseste un SDV foarte special: un "knife" se vede si codul lui, cred ca se poate comanda. :unsure:
@ ProTesT: nu trebuie sa faci ce spun eu, dar daca vrei sa fii ajutat macar asculta procedura, oricum dai o cafea cand ajung la Brasov; hai ca glumesc cu cafeaua (desi beau multa) cu ajunsul nu. Deci: se ia o surubelnita dreapta (putin mai lata) si o introduci in spatiul dintre grila si fata de portiera in dreptul acelor urechiuse 1b din poza apasand usor si facand parghie incerci sa o scoti (grila). Atentie mare ca is cam fragile urechiusele (eu am rupt una;~O)) Clemele care le-ai indicat in prima poza prin sageti albastre, cele de pe lateral, au rol de ghidaj. Iti fac maine o poza daca nu te descurci si iti mai explic, cat ma pricep si eu.

"Sunt romāni care n-au fost niciodată la Iași, deși n-ar trebui să fie nici unul, căci cine n-a fost aici nu poate să străbată cu īnțelegere foile celor mai frumoase cronici, nu se poate pătrunde după cuviință de spiritul trecutului nostru care trăiește īn acest loc mai viu și mai bogat decāt oriunde aiurea [...]. Īn conștiința lui naționala ar fi o lipsa dacă el n-ar fi vazut orașul care a fost și-și zice īncă astăzi, cu māndrie, capitala Moldovei..." Nicolae Iorga
0

#6 User is offline   ProTesT 

• View gallery

Posted 07 April 2011 - 11:45 AM

Astept si o poza. ms mult am incercat sa fac parghie dar nu ies deloc si prea tare nu trag ca mi-e ca rup urechiusele.
Posted Image
0

#7 User is offline   LucianDLR 

• membru aventurier
  • PipPipPip

Posted 07 April 2011 - 12:45 PM

Ok, atunci nu mai incerca daca vrei sa nu rupi nimic pe acolo. Oricum, chiar daca scoti grila mare lucru nu prea ai ce sa faci decat sa stergi praful de pe difuzor, nu ai cum sa inlocuiesti difuzorul pe acolo, trebuie sa dai fata de portiera jos. Ai mai sus un link, operatia nu dureaza mai mult de 3-4 minute.
Bafta si spune-ne si noua ce solutie alegi si de ce.
"Sunt romāni care n-au fost niciodată la Iași, deși n-ar trebui să fie nici unul, căci cine n-a fost aici nu poate să străbată cu īnțelegere foile celor mai frumoase cronici, nu se poate pătrunde după cuviință de spiritul trecutului nostru care trăiește īn acest loc mai viu și mai bogat decāt oriunde aiurea [...]. Īn conștiința lui naționala ar fi o lipsa dacă el n-ar fi vazut orașul care a fost și-și zice īncă astăzi, cu māndrie, capitala Moldovei..." Nicolae Iorga
0

#8 User is offline   ProTesT 

• View gallery

Posted 07 April 2011 - 11:43 PM

pe mine m-ar fi interesat sa ii prind niste leduri la fire sa palpaie la bas deci atunci probabil va trebui sa dau fata de usa jos. mersi mult de ajutor :D.
Posted Image
0

#9 User is offline   alex_brasov 

• Membru interesat
  • PipPip
  • View gallery
  • Model: Doblo 1,9 JTD 100CP, NEW Doblo Cargo 1,3 mjt 90cp
  • An: 2003

Posted 08 April 2011 - 04:07 AM

View PostProTesT, on 07 April 2011 - 11:43 PM, said:

pe mine m-ar fi interesat sa ii prind niste leduri la fire sa palpaie la bas deci atunci probabil va trebui sa dau fata de usa jos. mersi mult de ajutor :D.

Iar face colegu discoteca in masina =))

0

#10 User is offline   xsilviux 

• Model: Grande Punto 1.4 77CP
  • An: 2006

Posted 19 May 2011 - 09:03 PM

Cred ca cel mai simplu e sa dai toata fata jos, asa am procedat si eu. Ma gandeam ca vrei sa inlocuiesti boxele "made in china" cu altceva mai performant. Culmea e ca sonorizarea, cel putin pe versiunea mea, e excelenta, la ce boxe sunt montate. Si apropo, sunt nituite
0

Share this topic:

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Auto rulate recuperate din leasing