== CLUB FIAT ROMANIA==: Abarth - == CLUB FIAT ROMANIA==

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Abarth Emblema

#1 User is offline   RaiderS BlankA 

• Membru interesat
  • PipPip
  • View gallery
  • Group: Members
  • Interests:Tuning
  • Marca: FIAT
  • Model: Bravo 1.2 16V
  • An: 2000

Posted 08 April 2011 - 12:44 PM

Salut
Am cautat si nu am gasit un topic despre celebra emblema abarth, daca deranjez cu acest topic, rog a fi sters.
Insa deocamdata am si eu cateva nelamuriri, daca ma poate lumina cineva... i-as fi recunoscator.
In primul rand de unde si de la ce vine aceasta emblema? care este legatura ei cu Fiat.
In al doi-lea rand de unde se poate procura? am cautat pe ebay si am constatat ca este al dracului de scump, intre 20 si 50 $ bucata, la noi nu se gaseste?
Si inca o intrebare, am reusit sa realizez o copie perfecta a acestei embleme in 4 exemplare pe care l-am aplicat pe centrul jentelor, intrebarea mea ar fi:
Pot avea probleme cu acest fake ? adica daca nu sunt originale dar eu le-am copiat, ma poate da in judecata sa zic, sau orice pedeapsa de acest gen?
Poate pare prosteasca intrebarea dar mai stii ce le trece unora prin cap daca am copiat un original?
Le-am realizat din hartie fotografica glose acoperite cu silicon transparent in forma emblemei.
Multumesc respectos.
Posted Image I hate Facebook
0

#2 User is offline   livicu 

• membru aventurier
  • PipPipPip
  • View gallery
  • Model: BRAVO 1.2 16V 80HP
  • An: 2001

Posted 08 April 2011 - 01:02 PM

salut , Abarth este tunnerul de casa al celor de la Fiat ca sa zicem asa, un fel de Brabus pt Mercedes . Nu cred ca te va da cineva in judecata pt folosirea lor in Romania sau altundeva , atata timp cat nu le comercializezi. Insa , eu unul nu as pune aceste embleme pe Fiatul meu , care e acelasi model ca si al tau . Ai arata exact ca posesorii de bmw pisicuta diesel cu sigla de M3, nu iti vor aduce nici cai putere, nici cresterea altor performante. La ei cel putin a existat si modelul E36 M3 , la Fiat insa Bravo 1 Abarth nu am vazut si nici nu am auzit sa fi existat. asta este parerea mea, vor fi in mod sigur si colegi cu alte pareri, fiecare fiind liber sa faca cea ce doreste.

mai multe detalii despre Abarth poti gasi aici http://en.wikipedia.org/wiki/Abarth
I drive way too fast to worry about cholesterol

Posted Image
0

#3 User is offline   loko4youbebe 

• membru aventurier
  • PipPipPip
  • View gallery
  • Marca: fiat bravo
  • Model: 1.6
  • An: 1997

Posted 08 April 2011 - 01:58 PM

si io am pus insignia de abarth pe genti si nu am pus-o cautand nici cp si nci sa creada lumea ca e un fiat bravo abarth am pus-o pentru ca imi place
0

#4 User is offline   laur_brava1999 

• View gallery
  • Marca: fiat
  • Model: brava

Posted 08 April 2011 - 08:24 PM

eo cred k fiat bravo1 abarth este dak nu de unde apar faimoasele kit-uri abarth ??

This post has been edited by arunccupiatra: 09 April 2011 - 09:22 AM
Reason for edit: Nu mai folosi scriere IRC.

0

#5 User is offline   loko4youbebe 

• membru aventurier
  • PipPipPip
  • View gallery

Posted 08 April 2011 - 08:36 PM

View Postlaur_brava1999, on 08 April 2011 - 08:24 PM, said:

eo cred k fiat bravo1 abarth este dak nu de unde apar faimoasele kit-uri abarth ??

laur daca nu ma insel kit-ul abarth face parte din linea accesori si bravo abarth nu este nici bravo I nici bravo II tocmai de aia zic ca colegu de mai sus face comparatia gresit neexistand un lucru poti sa ii pui toate insigniile din lume ca nu are nimic de-a face cu bmw pisicuta ///M , cu FR de Seat si altele si mai ales ca baiatu vrea sa le puna pe genti :happywave:
0

#6 User is offline   livicu 

• membru aventurier
  • PipPipPip
  • View gallery
  • Model: BRAVO 1.2 16V 80HP
  • An: 2001

Posted 08 April 2011 - 08:37 PM

nu te contrazic , eu am spus numai ca nu am vazut unul care sa fie de la mama lui, cat despre kit-uri.... e politica de marketing din punctul meu de vedere, pt ca asa zisul spoiler fata abarth pt bravo1 il vei gasi pe multe site-uri si fara denumirea asta.
I drive way too fast to worry about cholesterol

Posted Image
0

#7 User is offline   RaiderS BlankA 

• Membru interesat
  • PipPip
  • View gallery
  • Interests:Tuning
  • Model: Bravo 1.2 16V

Posted 09 April 2011 - 06:23 AM

Si totusi am un reper dupa care m-am luat
Am pe praguri incastrat in ele cate o emblema de acest gen iar pragurile sunt originale, asa am cumparat masina. Nu sunt aplicate acolo dupa fabricarea pragului, pur si simplu au un locas speciat adancit in prag, expre pentru aceasta emblema, am sa postez ceva poze in cursul zilei de astazi sa vedeti despre ce vorbesc.
In orice caz arata foarte bine cu ele, chiar daca nu imi aduce un plus de cai putere :->
Posted Image I hate Facebook
0

#8 User is offline   loko4youbebe 

• membru aventurier
  • PipPipPip
  • View gallery

Posted 09 April 2011 - 09:06 AM

In orice caz arata foarte bine cu ele, chiar daca nu imi aduce un plus de cai putere :->
[/quote]
da pragurile alea le am sio stiu despre ce vb si cum am zis mai sus si io leam pus pentru ca imi place si la praguri adevaru e ca ori pui insignia abarth ori pui insignia abarth ca asa e facut pragul din fabrica desi singura diferenta care e la mine ca io le-am pus in alb negru ca masina mea e alb negru si nu avea rost sa stric linea masinii cu insignia coloratasalutare si vrem poze dupa ce pui insignia :drinkers:
0

#9 User is offline   arunccupiatra 

• membru pasionat FIAT
  • PipPipPipPip
  • Group: Moderators
  • Interests:interese diverse
  • Marca: Fiat
  • Model: Gp T-jet, Doblo Panorama, ex Bravo SX
  • An: 2008

Posted 09 April 2011 - 09:24 AM

Mai multe detalii gasesti si la noi pe forum aici. O sa mutam si topicul acolo.
Nu viteza ucide. ci inconstienta si prostia!
0

#10 User is offline   andreyu 

• Marca: fiat
  • Model: stilo
  • An: 2002

Posted 31 December 2011 - 11:02 PM

salutare :happywave: imi puteti spune si mie va rog de unde gasesc sa cumpar abtibilduri cu fiat stilo abarth??sau autocolante, ceva?exista ceva firma care se ocupa cu asa ceva?va rog mult ajutati ma daca stiti :biggrin: ms mult si un an nou fericit sa aveti
0

Share this topic:

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Piese auto second-hand FIAT, Alfa Romeo