Abarth Emblema
Posted 08 April 2011 - 12:44 PM
Am cautat si nu am gasit un topic despre celebra emblema abarth, daca deranjez cu acest topic, rog a fi sters.
Insa deocamdata am si eu cateva nelamuriri, daca ma poate lumina cineva... i-as fi recunoscator.
In primul rand de unde si de la ce vine aceasta emblema? care este legatura ei cu Fiat.
In al doi-lea rand de unde se poate procura? am cautat pe ebay si am constatat ca este al dracului de scump, intre 20 si 50 $ bucata, la noi nu se gaseste?
Si inca o intrebare, am reusit sa realizez o copie perfecta a acestei embleme in 4 exemplare pe care l-am aplicat pe centrul jentelor, intrebarea mea ar fi:
Pot avea probleme cu acest fake ? adica daca nu sunt originale dar eu le-am copiat, ma poate da in judecata sa zic, sau orice pedeapsa de acest gen?
Poate pare prosteasca intrebarea dar mai stii ce le trece unora prin cap daca am copiat un original?
Le-am realizat din hartie fotografica glose acoperite cu silicon transparent in forma emblemei.
Multumesc respectos.
I hate Facebook
Posted 08 April 2011 - 01:02 PM
mai multe detalii despre Abarth poti gasi aici http://en.wikipedia.org/wiki/Abarth
Posted 08 April 2011 - 01:58 PM
Posted 08 April 2011 - 08:24 PM
This post has been edited by arunccupiatra: 09 April 2011 - 09:22 AM
Reason for edit: Nu mai folosi scriere IRC.
Posted 08 April 2011 - 08:36 PM
laur_brava1999, on 08 April 2011 - 08:24 PM, said:
laur daca nu ma insel kit-ul abarth face parte din linea accesori si bravo abarth nu este nici bravo I nici bravo II tocmai de aia zic ca colegu de mai sus face comparatia gresit neexistand un lucru poti sa ii pui toate insigniile din lume ca nu are nimic de-a face cu bmw pisicuta ///M , cu FR de Seat si altele si mai ales ca baiatu vrea sa le puna pe genti
Posted 08 April 2011 - 08:37 PM
Posted 09 April 2011 - 06:23 AM
Am pe praguri incastrat in ele cate o emblema de acest gen iar pragurile sunt originale, asa am cumparat masina. Nu sunt aplicate acolo dupa fabricarea pragului, pur si simplu au un locas speciat adancit in prag, expre pentru aceasta emblema, am sa postez ceva poze in cursul zilei de astazi sa vedeti despre ce vorbesc.
In orice caz arata foarte bine cu ele, chiar daca nu imi aduce un plus de cai putere
I hate Facebook
Posted 09 April 2011 - 09:06 AM
[/quote]
da pragurile alea le am sio stiu despre ce vb si cum am zis mai sus si io leam pus pentru ca imi place si la praguri adevaru e ca ori pui insignia abarth ori pui insignia abarth ca asa e facut pragul din fabrica desi singura diferenta care e la mine ca io le-am pus in alb negru ca masina mea e alb negru si nu avea rost sa stric linea masinii cu insignia coloratasalutare si vrem poze dupa ce pui insignia
Posted 31 December 2011 - 11:02 PM

Help