Buna ziua .Stie cineva sunt rechemete si grande punto si cum se procedeaza.multumesc
Page 1 of 1
Rechemari Service Grande Punto rechemeri grande punto
Posted 17 April 2011 - 04:06 PM
Daca este vorba despre ce au zis aseara la stiri,daca masina ta se numara printre cele chemate in service,i-ti trimite acasa prin posta un plic prin care esti invitata la cel mai apropiat service.
Posted 17 April 2011 - 06:21 PM
problema este ca nu am cumparat masina de noua si nu stiu ce sa fac cred ca trebuie sa ma duc eu la iei sa vb.
Posted 17 April 2011 - 07:03 PM
Constructorul auto italian Fiat va rechema la service peste 130.000 de automobile marca Punto din Europa, din cauza unei posibile probleme la reţeaua de cabluri a sistemului de frānare ABS, a declarat joi un purtător de cuvānt al grupului italian, transmite AFP.
Fiat a precizat că la unele vehicule reţeaua de cabluri a sistemului ABS ar putea fi montată īn mod incorect la baterie, ceea ce ar putea produce un scurt circuit.
Campania vizează peste 130.000 de autovehicule modelele Grande Punto, Punto Evo, Grande Punto Van şi Punto Evo Van. Purtătorul de cuvānt al Fiat a precizat că peste jumătate din autovehiculele vizate sunt īn Italia şi restul īn diferite ţări din Europa.
Fiat a precizat că la unele vehicule reţeaua de cabluri a sistemului ABS ar putea fi montată īn mod incorect la baterie, ceea ce ar putea produce un scurt circuit.
Campania vizează peste 130.000 de autovehicule modelele Grande Punto, Punto Evo, Grande Punto Van şi Punto Evo Van. Purtătorul de cuvānt al Fiat a precizat că peste jumătate din autovehiculele vizate sunt īn Italia şi restul īn diferite ţări din Europa.
sursa:Agerpres
Rechemarea e din 28.03.2011, are numarul de referinta (intern,Fiat) 5521 si implica pe langa Punto Evo si Grande Punto si cateva modele GPA adica Grande Punto Abarth
The layout of the ABS wiring maybe incorrect in the area of the battery holding unit. The wiring may on some vehicles maybe trapped and pinched, exposing wiring in some area. this may cause damage and in extreme cases a potential risk of fire.
"Sunt romāni care n-au fost niciodată la Iași, deși n-ar trebui să fie nici unul, căci cine n-a fost aici nu poate să străbată cu īnțelegere foile celor mai frumoase cronici, nu se poate pătrunde după cuviință de spiritul trecutului nostru care trăiește īn acest loc mai viu și mai bogat decāt oriunde aiurea [...]. Īn conștiința lui naționala ar fi o lipsa dacă el n-ar fi vazut orașul care a fost și-și zice īncă astăzi, cu māndrie, capitala Moldovei..." Nicolae Iorga
Posted 17 April 2011 - 08:31 PM
in legatura cu campania asta, eu am fost anul trecut la reprezentanta (prin August, cand aveam 13.000 km) ...au desfacut , au controlat, nu au fost probleme cu acel cablu
Fiat Grande Punto
I L - S U C C E S S O - S I - F A B B R I C A - I N S I E M E
I L - S U C C E S S O - S I - F A B B R I C A - I N S I E M E
Posted 17 April 2011 - 08:44 PM
Deci pana la urma vizeaza si posesorii de GP productie mai veche? Sau doar 2009-2011 ?
This post has been edited by f3br4: 17 April 2011 - 08:47 PM
Posted 02 May 2011 - 09:18 AM
Am facut si eu aceasta verificare la sistemul abs la Gp meu fabricatie 2010 si nu au fost nereguli,cel putin la mine:d
Share this topic:
Page 1 of 1

Help