Ma numesc Tudor, sunt din Bucuresti, 23 de ani.
Mi-am cumparat recent un Fiat Stilo Abarth din 2003 negru.
Pot spune ca sunt mai mult decat fericit. Nu este prima mea masina, dar pana acum sunt placut surprins de performante si de confort.
Ca dotari cred ca e full. Nu am trapa, geamuri electrice spate, totusi nu cunosc exact dotarile extra ca sa fiu 100% sigur.
Din cate am inteles de la fostul proprietar si din ce mi-a spus mecanicul masinii din Bucuresti, motorul ( softul ) este modificat, filtrul de aer la fel ( K&N ), de la 170 de caluti a fost dusa in 200.
Vreau sa cunosc proprietarii de Abarth de aici de la sectiunea 2.4 litri. Vreau sa pun multe intrebari, am eroari in bord de ma doare capul rau de tot. Si inca vreo cateva probleme destul de enervante, dar care totusi nu ma fac sa dau inapoi.
Ma intereseaza sa ii fac o revizie completa si nici macar nu stiu de unde sa incep si nu cunosc preturile pentru motorizarea asta.
Va astept cu o scurta prezentare personala si poate cu niste date de contact, pentru a tine legatura. Poate si o intalnire sa facem. Sunt deschis la idei.
Asfalt uscat !
Page 1 of 1
Proprietari De Stilo Abarth sa ne prezentam
Posted 09 May 2011 - 11:11 PM
Bine ai venit printre fiatisti.
Citeste prin rubrica Stilo si o sa afli destule lucruri interesante. Modelele au mai multe lucruri in comun. Sper sa ai si bani de benzina sa-ti satisfaci motorul.
Apropo cred ca la an se cere anul de fabricatie al masinii si nu cel de ' fabricatie' al userului. Prin '88 inca nu se fabricau Stilo-uri.
Citeste prin rubrica Stilo si o sa afli destule lucruri interesante. Modelele au mai multe lucruri in comun. Sper sa ai si bani de benzina sa-ti satisfaci motorul.
Apropo cred ca la an se cere anul de fabricatie al masinii si nu cel de ' fabricatie' al userului. Prin '88 inca nu se fabricau Stilo-uri.
DA
Posted 10 May 2011 - 06:11 AM
Mersi de urare si de sfaturi. Cu benzina nu e problema, stiam ce ma asteapta cand am cumparat-o. Am corectat si anul de la profilul personal.Credeam ca era vorba de anul nasterii.
Am tot cautat pe forum unele informatii despre o eroare care o am in bord, dar nu gasesc nimic. Imi spune ceva de genul "CID no longer present in the car, system cannot be restarted ". Am sistem keyless go, nu am nicaieri contact pentru cheie.
Am scos din bord eroarea cu "engine failure".
Am servo-ul defect, incerc sa repar motorasul Dual Drive, cel mai probabil de acolo e problema.
Si ma intereseaza niste preturi ale filtrelor si al distributiei pentru acest model, asa orientativ. Precum si locatia unui tester bun special pentru FIAT cu preturi mai omenesti.
Va multumesc, asfalt uscat, Tudor.
Am tot cautat pe forum unele informatii despre o eroare care o am in bord, dar nu gasesc nimic. Imi spune ceva de genul "CID no longer present in the car, system cannot be restarted ". Am sistem keyless go, nu am nicaieri contact pentru cheie.
Am scos din bord eroarea cu "engine failure".
Am servo-ul defect, incerc sa repar motorasul Dual Drive, cel mai probabil de acolo e problema.
Si ma intereseaza niste preturi ale filtrelor si al distributiei pentru acest model, asa orientativ. Precum si locatia unui tester bun special pentru FIAT cu preturi mai omenesti.
Va multumesc, asfalt uscat, Tudor.
This post has been edited by Decadurabolin: 10 May 2011 - 06:13 AM
Ham ham sunt o pasare.
Posted 11 May 2011 - 03:16 PM
Salutare,
Calin, 29 ani, Timisoara. Stilo 2.4 Galben.
Dupa 2 ani de comuniune cu blonda sunt inca cu zambetul pe fata. Certuri mici de natura electrica, dar s-au rezolvat. Viitorul cere insa o masina cu 4 usi, asa ca probabil ma voi desparti in curand de blonda.
Referitor la kit de distributie, te pot ajuta cu un nr de telefon primit de la un coleg fiatist, uscovu. Da-mi un mail.
Calin, 29 ani, Timisoara. Stilo 2.4 Galben.
Dupa 2 ani de comuniune cu blonda sunt inca cu zambetul pe fata. Certuri mici de natura electrica, dar s-au rezolvat. Viitorul cere insa o masina cu 4 usi, asa ca probabil ma voi desparti in curand de blonda.
Referitor la kit de distributie, te pot ajuta cu un nr de telefon primit de la un coleg fiatist, uscovu. Da-mi un mail.
a shaved squirrel is a rat?
Posted 11 May 2011 - 07:26 PM
Mersi de reply. Ca idee am cam urmatoarele eroari :
CID no longer in car. System cannot be restarted.
Am desigur faimoasa eroare de airbag a Fiat-urilor.
Am mereu eroare la becul de la placuta de inmatriculare din spate. Ele raman mereu aprinse, chiar daca masina este oprita. Si imi tot da eroare in bord cu ele. Nu pricep de ce.
Parerile sau ideile sunt bine venite. Multumesc.
P.S. No Brain poate imi spui si mie ce probleme ai avut cu ea asa in mare si la ce sa ma astept. Apropo cat e asigurarea la masinuta asta? Un tester ieftin in Bucuresti stii cumva?
Stima, Tudor.
CID no longer in car. System cannot be restarted.
Am desigur faimoasa eroare de airbag a Fiat-urilor.
Am mereu eroare la becul de la placuta de inmatriculare din spate. Ele raman mereu aprinse, chiar daca masina este oprita. Si imi tot da eroare in bord cu ele. Nu pricep de ce.
Parerile sau ideile sunt bine venite. Multumesc.
P.S. No Brain poate imi spui si mie ce probleme ai avut cu ea asa in mare si la ce sa ma astept. Apropo cat e asigurarea la masinuta asta? Un tester ieftin in Bucuresti stii cumva?
Stima, Tudor.
Ham ham sunt o pasare.
Posted 18 May 2011 - 07:48 AM
Deci ca sa scriu aici in caz ca dau si altii de problemele astea :
CID - costumer identification device, puteti cauta ce inseamna si ce reprezinta aici pe forum. Eu pur si simplu nu mai am acel keyless go. De aici si eroarea.
Cu airbagurile problema e de la OCS,nu de la mufa de sub scaun. De OCS puteti deasemenea cauta tot aici pe forum, e un tutorial special legat de demontare si reparatie DIY.
Cu becurile de la placutele de inmatriculare nu stiu ce si cum. Tot nu am reusit sa inteleg ce au de raman aprinse mereu.
Cu servo am rezolvat, nu era hardware, era 100% o problema soft, dual drive-ul nu comunica cu BCU.
Acum am vazut ca are alte probleme, scade sub 1000 de turatii la relanti.
Am descoperit si faptul ca bateria mea e dusa rau.
Tot am apa in habitaclu. Mai toate metalele din masina pur si simplu ruginesc. Trebuie sa caut urgent buba.
Asfalt uscat !
Sa stiti ca nu e obligatoriu sa fiti proprietari de Abarth, se accepta si GT sau Schumi daca aveti...
Onytzu hai si tu, cu curaj
CID - costumer identification device, puteti cauta ce inseamna si ce reprezinta aici pe forum. Eu pur si simplu nu mai am acel keyless go. De aici si eroarea.
Cu airbagurile problema e de la OCS,nu de la mufa de sub scaun. De OCS puteti deasemenea cauta tot aici pe forum, e un tutorial special legat de demontare si reparatie DIY.
Cu becurile de la placutele de inmatriculare nu stiu ce si cum. Tot nu am reusit sa inteleg ce au de raman aprinse mereu.
Cu servo am rezolvat, nu era hardware, era 100% o problema soft, dual drive-ul nu comunica cu BCU.
Acum am vazut ca are alte probleme, scade sub 1000 de turatii la relanti.
Am descoperit si faptul ca bateria mea e dusa rau.
Tot am apa in habitaclu. Mai toate metalele din masina pur si simplu ruginesc. Trebuie sa caut urgent buba.
Asfalt uscat !
Sa stiti ca nu e obligatoriu sa fiti proprietari de Abarth, se accepta si GT sau Schumi daca aveti...
Onytzu hai si tu, cu curaj
Ham ham sunt o pasare.
Share this topic:
Page 1 of 1

Help