Salut, am si eu cateva intrebari legate de inmatriculare (care in Romania e o incercare sisifica).
Am luat masina sin Sibiu, masina adusa de dincolo pe platforma, acolo, proprietarul a scos primul rand de numere rosii, sa pot ajunge cu ea in Brasov. Pana acum am fost la RAR, mi-au facut, carte, depreciere, autentificare, am fost la primarie, am platit impozit, mi-am luat fisa aia de inmatirculare, am fost la fisc am platit taxa.
Problemele sunt urmatoarele:
1: Mi-a expirat autentificarea de la RAR, si nu mai fac programari la RAR anul asta.... (as putea rezolva, dar vreau sa vad cu problema numarul doi, daca are rost sa merg anul asta sau nu la RAR)
2: Nu am neurmarirea fiscala a celui de la Sibiu, si ma poate ajuta doar prin ianuarie... (as putea rezolva altfel?)
3: Daca, vand fictiv masina prietenei mele, pe o suma mica, si apoi face ea autentificarea RAR, si merge sa depuna dosarul de inscriere, ei i-ar trebui doar neurmarirea fiscala de la mine, ca sa o inscrie, nu?
4: daca dupa ce inscrie ea masina, si apoi dupa ce termin toata harababura mi-o vinde inapoi mie, sa o trec pe nume mi-ar trebui neurmarirea fiscala de la ea, si sa platesc taxa de talon, si ce mai trebuie sa mi-o trec pe nume, nu?
As ruga un raspuns, va rog... ca am innebunit de cant umblu cu masina asta sa o inscriu....
This post has been edited by Janetu: 22 November 2010 - 04:30 PM