Salutare! Acelas lucru l-am facut si eu acum vreo luna.Am facut montajul acela cu rezistente si tot nu mergea.
Prima eroare este legata de airbagu lateral sofer, ceea ce inseamna ca nu ai un contact bun la vreo mufa sub scaunul soferului.Poti sa le verifici pe toate sa le cureti si sa le day cu spray de contacte.Daca le ai legate pe direct si sub scaunul soferului poti sa le desfaci si sa le mai legi incaodata dar incerca se le prinzi cu niste soricei astfel incat sa se fie cat mai fixe sa se miste cat mai putin cand culisezi scaunul.Aceeasi eroare imi apare si mie cateodata cand mai misc scaunul maxim in spate sau in fata, dar gasesc o pozitie pana la urma cand eroarea dispare.
Urmatoarele 2 erori is cauzate de Ocs.Si eu am facut schema respectiva dar aveam circuite intrerupe pe placuta si nu functiona.Colegul b37gip se ocupa cu asa ceva, pe mine el m-a salvat.
Ultima eroare nu stiu de la ce provine.
Pentru firele de sub scaunul pasagerului firele se leaga in functie de culori in felul urmator:
ocs:
rosu-albastru
alb-alb
maro albastru
airbag
albastru-albasrtu
mov-negru
maro-albasrtunegru
centura
rosu-albastru
negru-negru
Spor la lucru.Cred ca primeai mai multe respunsuri daca postai la sectiune cu airbag failure.
http://www.clubfiat...._30#entry200390
Cu respect,Coco
This post has been edited by cosmindumi87: 24 February 2012 - 12:45 PM