Va salut!Am o problema cu luminile din bordul Fiat-ului Stilo.In sensul ca nu se mai aprinde nici un bec.Nu mai am nici vitezometru,nici turometru,nici lumini in bord,semnalizare,indicator benzina,computer de bord,nimic.Am fost la un service,au verificat pe calculator,au luat toate sigurantele si releele la rand si nu e ars nimic.As dori un sfat,va rog,sau o solutie,fiindca merg precum orbul cu ea....Nu stiu cata benzina consuma,sau daca apare vreun defect la ea,nu mai am nici un martor luminos sau acustic....Multumesc mult.
Page 1 of 1
Lumini In Bord
Posted 21 November 2011 - 08:35 AM
aceasi problema am avut-o si eu dar dupa cateva zile si-a revenit astazi merg cu ea la electrician... tu i-ai dat de cap?ce avea?
Posted 25 November 2011 - 07:07 PM
acum din nou mi s-a intamplat am verificat toate sigurantele sunt bune.... nu stiu ce sa mai fac.....
Posted 25 November 2011 - 08:15 PM
Din cate stiu aceasta problema mai apare si din cauza ca se formeaza condens intre placile din spatele ceasurilor.
Posted 01 December 2011 - 07:46 PM
am rezolvat problema in spatele bordului aveam un fir intrerupt la mufa care intra in bord cum s-a subtiat nu imi pot da seama ce ma bucur e ca nu m-a costat deloc decat lipitura la fir. Apropo multumiri lui cristi din sibiu pt ajutorul dat
This post has been edited by darkangel01: 01 December 2011 - 07:46 PM
Share this topic:
Page 1 of 1

Help