Din senin nu mai baga aer rece,am fost la service si au verificat presiunea in instalatie=0.
Au bagat presiune pe instalatie sa gaseasca "buba",dupa ce s-au invartit 3 ore pe langa masina ,timp in care au dat din o pompita ,apa cu sapun, pe unde au vazut. Pe urma negasind nimic au zis ca e musai sa dea spoilerul jos; si l-au si degeaba nu au descoperit nimic,au mai vrut sa dea si o chestie mare metalica de desubtul spoilerului....si nu i-am mai lasat ca habar nu aveau ce fac....au recunoscut abia la final ca e primul Stilo la care s-au bagat .
In fine ,au bagat agentul de racire/ulei/substanta ce reactioneaza la U.V. . Am avut o saptamana aer conditionat si gata....s-a dus freonul. Am verificat singur cu o lampa U.V. si am vazut o zona uleioasa si care resctiona la lumina lampii in culoarea verde. Piesa pe care am gasit substanta verde este aia din foto de mai jos. Daca stie cineva cum se numeste si daca se poate schimba numai ea fara conducte.
Pozitioanea piesei: privind masina din fata ,in partea stanga ,intre radiator si vasul cu lichid pt. parbriz,dar foarte jos,abia am reusit sa fac foto.
Attached File(s)-----
-
IMAG0610edit.jpg (742.59K)
Number of downloads: 209

Help