De 1 saptamana sunt posesorul unui STILO 1.9JTD 3 usi, 115cai, 85kw, fabricatie 11.2003, Kilometri actuali: 105 000.
Prima masina din clasa "italiencelor", dar si prima masina ca posesor in acte.
Masina este super si merge brici(cam vibreaza la relanti), momentan sunt incantat de achizitie desi are multe mici-mari "bube".
Postez nu neaparat in a-mi prezenta masina, ci mai mult pentru a incerca si rezolva problemele ei(estetice cele mai multe), cu ajutorul vostru bineinteles(tips-uri de genul "acolo poti face aia..", "iti recomand pentru buba asta sa te duci aici..", s.a.m.d).
Am ales-o din urmatoarele motive:
- look (pe langa cele 2 de mai jos, este cu muult peste ca aspect si prezenta "scenica"
- buget (limitat la 4000euro, am ales intre Golf 4, Megane2 bicorp, si Stilo Coupe-ceea ce am si achizitionat);
- am ales JTD, de fapt doar Stilo diesel cautam, am vazut mai multe dar am ramas pe actuala d.p.d.v al kilometrilor OK,restul vazute erau peste 150k km, desi in banii astia gaseam Stilo benzina mult mai ok ca aspect si nu numai).
IN final este ceea ce mi-am dorit.
D.p.d.v mecanic urmeaza luni 30 mai:
- schimbare releu preincalzire bujii - eroare aparuta pe tester si martor bord
- schimbare ulei+toate filtrele(o revizie completa)
- ridicare scut si prindere cum e normal(acum este prins de bara- mai bine nu il mai punea fostul proprietar si nu mai atarna asa urat )
Intre timp ma documentez si caut rezolvari la:
- schimbare interior usa sofer(panou comenzi) - poza mai jos cum arata acum
- rezolvare prindere aparatori noroi spate(eventual inlocuire) - poza
- prag dreapta indreptat(sper ca nu trebuie altul) - poza
- bara fata +spate - poze
Unde gasesc vopseaua identica, sau cine imi poate face dupa cod, aveti idee? .
Nu reusesc sa imi dau seama care oglinda a fost schimbara (stanga sau dreapta)
Bani sa ai ca masina se face.
Cam atat mi-a venit in minte acum, o sa atasez pozele facute acum 30minute cu masina in starea actuala, si o sa mai completez descrierea ei pe parcurs.
Nu prea ma descurc cu Upload-ul de poze, unele sunt prea mari ca dimensiune.HELP?
Attached File(s)-----
-
IMG_0017.jpg (221.12K)
Number of downloads: 197 -
IMG_0018.jpg (247.85K)
Number of downloads: 190 -
IMG_0002.jpg (212.82K)
Number of downloads: 163 -
IMG_0005.jpg (155.76K)
Number of downloads: 145
This post has been edited by B0yCk: 27 May 2011 - 07:46 PM

Help