As dori sa imi spuneti si mie daca v-ati montat aparatori (sorturi) noroi pentru a impiedica murdarirea excesiva a portierelor ...
De unde ati achizitionat si la ce pret eventual niste poze ar fi de mare ajutor.
Va multumesc anticipat
Page 1 of 1
Aparatori (Sorturi) Noroi unde ati gasit si pretul
Posted 02 June 2011 - 09:48 PM
Nu-ti recomand.Am eu si nu ajuta cu nimic.Ba mai mult incurca pentru ca ating de orice bordura sau denivelare.Sunt bune doar la un singur lucru si anume nu il mai murdaresti pe cel din spatele tau
Posted 02 June 2011 - 10:56 PM
Sunt bune doar la un singur lucru si anume nu il mai murdaresti pe cel din spatele tau 
[/quote]
Imi cer scuze dar de data asta incerc sa te contrazic . pe fata sunt foarte bune deoarce nu se mai duce vopseaua de pe prag si aripa
iar cele de pe spate chiar sunt aproape degeaba .
[/quote]
Imi cer scuze dar de data asta incerc sa te contrazic . pe fata sunt foarte bune deoarce nu se mai duce vopseaua de pe prag si aripa
iar cele de pe spate chiar sunt aproape degeaba .
Posted 06 June 2011 - 10:43 AM
Momentan am fost in Bazar in Iasi si am achizitionat o pereche de aparatori universale pentru partea din fata cu 20 RON. Sunt produse in Polonia, au material cauciucat nu plastic si pe prospect scria ca sunt compatibile cu Punto . Urmeaza saptamana viitoare se vopsesc aripile acolo unde a sarit vopseaua si sa montez carenajele si aceste aparatori. Am sa revin cu impresii si fotografii dupa montare
.
Posted 04 May 2012 - 06:13 PM
Salutare tuturor!!!
Am o rugaminte,ma poate ajuta careva cu un nume legat de aparatorile de noroi fata...adica aparatorile fata spre parte din spate a masinii sunt prinse dedesupt cu un fel de ''ciuperca''ma rog ceva asemanator,eu mai am acea ''ciuperca'' doar pe o parte ,iar pe cealalta parte este lipsa si in mers zdrangane de la curentul de aer...Ma poate ajuta careva cu o denumire a acelei piese,cum se numeste si unde as putea sa gasesc,m-am uitat si nimic altceva nu pare sa poata prinde acolo aparatoarea???
Numai bine si drumuri fara gropi...
Am o rugaminte,ma poate ajuta careva cu un nume legat de aparatorile de noroi fata...adica aparatorile fata spre parte din spate a masinii sunt prinse dedesupt cu un fel de ''ciuperca''ma rog ceva asemanator,eu mai am acea ''ciuperca'' doar pe o parte ,iar pe cealalta parte este lipsa si in mers zdrangane de la curentul de aer...Ma poate ajuta careva cu o denumire a acelei piese,cum se numeste si unde as putea sa gasesc,m-am uitat si nimic altceva nu pare sa poata prinde acolo aparatoarea???
Numai bine si drumuri fara gropi...
Share this topic:
Page 1 of 1

Help