== CLUB FIAT ROMANIA==: Probleme Caseta De Directie - == CLUB FIAT ROMANIA==

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Probleme Caseta De Directie

#1 User is offline   mark 

• Group: Members
  • Marca: fiat
  • Model: linea
  • An: 2009

Posted 20 June 2011 - 09:57 PM

Am schimbat de doua ori caseta de directie, la 11500 km si la 44500 km. Acum am 85000 km si am iar joc mare in caseta. Mentionez ca am mai schimbat pana acum de patru ori bieleta antiruliu dreapta si de trei ori pe stanga. De asemenea am mai schimbat de doua ori si bucsile de la caseta. Nici nu stiu ce sa mai cred de Linea mea 1,4 cu 77 cp
0

#2 User is offline   lucas 

• Membru interesat
  • PipPip
  • Marca: Fiat
  • Model: Linea
  • An: 2008

Posted 21 June 2011 - 05:41 PM

Eu am acelasi tip de masina din 2008, fac in jur de 92Km/zi pe drumuri proaste si pana acum nici o problema. Din pacate pt. tine, asa ai nimerit tu masina aia, cu ceva probleme legate de anumite mecanisme sau o anumita piesa care indirect cauzeaza problemele respective. daca ai facut atat de multe schimbari, nu stiu ce sa zic, cred ca asta e singura explicatie. spune-ele celor de la service (desi cred ca deja ai facut-o de n ori) sa se uite ma adanc in problema, sa nu se rezume doar le caseta in sine. Multa bafta!

This post has been edited by lucas: 21 June 2011 - 05:42 PM

E foarte periculos sa fi sincer daca nu esti si prost!

Pentru cei care "ne iubesc": In Ardeal, pana si cainele latra: No Ham, Ham ! :D

0

#3 User is offline   mark 

Posted 22 June 2011 - 09:56 PM

La ora actuala ma judec cu cei de la Fiat. Din pacate pentru mine, expertul a scris in expertiza ca s-au stricat doua casete de directie deoarece am mers eu cu viteza prin gropi, iar la contraexpertiza alt expert a scris ca de fapt casetele erau defecte din fabricatie. Binenteles ca nici unul dintre ei nu a prezentat nici o dovada. Eu cred ca masina mea a fost masina de test-drive,a fost lovita si mi-au vandut-o ca noua sau a fost recuperata din leasing. Mai nou asa se procedeaza.Urmeaza recursul.
0

#4 User is offline   mark 

Posted 22 June 2011 - 10:10 PM

Am mai schimbat la 35000km amortizoarele pe spate ,curgea uleiul din ele. Pe fata le-am schimbat la 85oookm. Tot pe fata am mai schimbat de doua ori flansele cu rulmenti de la amortizoare. Pe la 55000km am schimbat si suportii de la motor,cei din cauciuc precum si suportul de la cutia de viteza.
0

#5 User is offline   suru 

• membru aventurier
  • PipPipPip
  • Marca: linea emotion
  • Model: 1.3multijet 16v

Posted 28 June 2011 - 09:48 PM

Sunt curios daca in realitate chiar ai exploatat masina pe drumuri rele sau chiar ai avut ghinion mare.cam multe au cazut la ea.eu am 92000km si am umblat la flanse doar.am avut probleme la ambreiaj pe garantie.
Imi place masina in afara de cutie.motorul e aur pentru mine dar restul depinde de noroc.
www.timisoarataxi.blogspot.com
0

#6 User is offline   mark 

Posted 28 June 2011 - 09:55 PM

View Postsuru, on 28 June 2011 - 09:48 PM, said:

Sunt curios daca in realitate chiar ai exploatat masina pe drumuri rele sau chiar ai avut ghinion mare.cam multe au cazut la ea.eu am 92000km si am umblat la flanse doar.am avut probleme la ambreiaj pe garantie.
Imi place masina in afara de cutie.motorul e aur pentru mine dar restul depinde de noroc.

0

#7 User is offline   mark 

Posted 28 June 2011 - 10:07 PM

Masina am bagat-o pe taxi de cand am cumparat-o,dar o conduc numai eu. Din 1986 conduc zi de zi,iar problemele mele nu cred ca sunt de la drumuri. In Brasov sunt bune. Sunt convins ca Fiatul meu a fost folosit inainte de a-mi fi vandut.Chiar daca fac taxi, si este o alta exploatare a masinii decat in mod normal,nu avea voie sa se strice caseta de trei ori in 90000km cat am acum
0

#8 User is offline   ionut76 

• micut cu 600
  • Pip
  • View gallery
  • Marca: Linea Dynamic 1.4l, 77 cp

Posted 29 June 2011 - 12:20 AM

Macar banii pe masina ti i-ai scos ?
0

#9 User is offline   mark 

Posted 01 July 2011 - 08:06 PM

View Postionut76, on 29 June 2011 - 12:20 AM, said:

Macar banii pe masina ti i-ai scos ?

0

#10 User is offline   mark 

Posted 01 July 2011 - 08:17 PM

Inca nu i-am scos. Problema este ca mai si bag bani,garantia pentru taxi este de 45000km. In curand trebuie sa schimb si kitul ambreiaj,cred. Acum daca apas ambreiajul,se aude un zgomot si banuiesc , ca e din cauza rulmentului de presiune. Multi spun ca trebuie schimbat tot,nu numai rulmentul. Cred ca ma costa in jur de 10 milioane, dar nu am incredere sa merg la AutoBrescia Brasov,ca nu au vrut sa-mi schimbe a doua caseta de directie,desi era defecta
0

Share this topic:

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Anunturi Gratuite Online