" DAR, DAAAR, nu am scapat de acel gajait de la 2000rpm in sus si nu am putere in turbina.
Am fost la tester azi, cica cei care au reconditionat-o nu au reglat-o dupa schimbarea pieselor si nu intra destul aer(din cate tin minte in loc de 1007, intra 1003 -nu stiu ce-, mi-a aratat niste valori pe computer).
Si scoate FUM !
Altceva nu a mai iesit pe tester, am resetat service due, am testat si injectoarele si sunt ok.
Deci care ar mai putea fi cauza acelui gajait de la 2000rpm in sus? Se aude ca si cum ar iesi aer pe undeva(desi s-au verificat in service toate furtunele )si se aude de undeva din partea stanga/centru.
Am programre luni iar la baietii cu turbina, dar sper sa mai aflu cate ceva pana atunci.
Astept raspunsuri pls, sau cineva care vrea sa arunce un ochi sau o ureche la problema mea, ma deplasez oriunde in Bucuresti !
video: se observa fumul si sunetul pe care incerc sa il depistez pe la sfarsitul video-ului, de la secunda 14-15"
DECI: sa fie un furtun de la intercoole/turbina? (au fost verificate de mecanic si nimic, verificate inca o data?).
Sa fie turbina? tocmai am reconditionat-o
Sa fie EGR? Dar la EGR defect nu face asa zgomot din care stiu.
Sau ce este?
Repet: Daca are cineva idee ma deplasez in Bucuresti oriunde.
This post has been edited by B0yCk: 09 July 2011 - 12:59 PM

Help