== CLUB FIAT ROMANIA==: Recunoasterea Problemelor La Ambreiaj - == CLUB FIAT ROMANIA==

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Recunoasterea Problemelor La Ambreiaj

#1 User is offline   PrinceIGOR 

• Group: Members
  • Marca: Fiat
  • Model: Bravo
  • An: 2009

Posted 15 July 2011 - 07:24 AM

Mutlti dintre posesorii de Bravo (mai ales cei dintre noi pe versiunea JTD) au o problema sau alta cu ansamblul de ambreiaj iar oficialii (mai ales dealerii) FIAT nu vor sa recunoasca existenta unui defect de fabricatie/proiectare.
Avem totusi o confirmare a acestei probleme, chiar daca nu este una oficiala, vine dintr-o sursa de specialitate in domeniul masinilor (mai ales cele "made in Italy).
Numarul din iulie 2011 a revistei QUATTROROUTE ne confirma problemele noastre. Transmisia - in special ambreiajul este considerat "calcaiul lui Ahile" al Bravo-ului. Revista spune ca din cauza cuplului ridicat al motorului se evidentiaza un stress ridicat pentru trasnmisie - mai ales pentru ambreiaj. Se spune si ca in ciuda acestui fapt nu uzura prematura a discului este principala problema ci alte defectiuni ale ansamblului ambreiaj. In plus, se mai mentioneaza un numar semnificativ de semnalari ale schimbarii unei piese sau alta a ambreiajului.
Din pacate nu face nicio referire daca aceste piese au fost sau nu schimbate pe garantie. Este vorba in special de masinile din Italia - care sunt considerabile la numar acolo. (din moment ce e tara lor natala se subintelege :D )
Si eu am observat in ultimul timp niste inconsistente in funstionare ambreiajului.
Oderint, dum metuant
0

#2 User is offline   desonac 

• An: 2007

Posted 19 August 2011 - 10:43 AM

Sunt de acord cu tine ..si eu la fel (am 1.9 16v/150hp)..e prea tare si ..parca ambreiajul este prea tare ..

de schimbat l-as schimba ..dar cu altceva mai bun ..nu sa pun ..si iar sa pice

PS. vad ca multa lume nu sesizeaz acest lucru :lavolan:
0

#3 User is offline   PrinceIGOR 

• An: 2009

Posted 29 August 2011 - 06:13 PM

Este o chestiune de finete - ambreiajul ;). O sesizeaza si altii doar ca de multe ori pre tarziu sau dupa mai multi km.
Oderint, dum metuant
0

Share this topic:

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Anunturi Gratuite Online