Ieri cand am dorit sa plec la serviciu am reusit sa merg doar 2 Km. Dupa o oprire, cand am dorit sa plec s-a auzit ceva zgomot gen metal pe metal (harjait puternic) si nu mai tragea deloc. Am oprit pe dreapta (inpinsa manual) am mai incarcat o data sa plec dar din pacate aceeasi problema. Parca aveam frana de mana trasa.
Am sunat la service la fiat si am lasat pe cineva sa astepte rampa deoarece eu trebuia sa ajung la munca. In dorinta de a o muta putin mai in fata cu cativa metri sa evit o eventuala amenta de stationare interzisa am incercat sa imping masina dar din pacate fara rezultat.. rotile fata blocate. Atunci sincer am realizat ca e mai grava decat credea.
A doua zi am reusit sa ajung si eu la fiat Autoperugia si mi s-a prezentat problema:
-un rulment din cutia de viteza a cedat si a intrat intre pinioane de unde totul a fost ca un domino...
Mentionez ca la urcarea pe rampa, mecanicul' lu peste nu a inteles ca are rotile fata blocate si a tras el ca na.. era a lu tacso' ("lasa ca stiu eu.. nu are nimic") si a tras de masina sa o ridice pe rampa. Pe la jumatatea rampei s-a spart carcasa cutiei si desigur a inceput sa curga ulei si piese din rulmentul spart (si poate si din alte piese deteriorate).
Acum astept sa se finalizeze constatarea celor de la fiat , decizia celor din ITA , comandarea pieselor/cutiei (dupa caz, mi s-a comunicat ca daca baguba este sub 80% din "valoarea cutiei" se vor schimba pisele defecte, daca este peste 80 cutia cu totul) iar intr un final montarea si repararea masinii.
Acestea fiind spuse si intamplate doresc in primul rand sfaturi, cum ar trebui sa abordez problema cu ei si apoi sunt curios daca sunt singurul de genul patit sau nu.
Model : Fiat Bravo 2010
Km Parcursi: aproximativ 8400
Revizie: -
This post has been edited by biggynr3: 28 July 2011 - 04:11 AM

Help