As vrea sa adatez la fiat albea din 2007 motor 1,2 - 59 kw -16 valve un modul ca sa se inchida din telecomanda toate usile nu ca si acuma ca se inchide din cheie si iarna cind ingeata am preobleme cu ele.
As vrea sa stiu exact unde trebuie legate firele ca sa se inchida, sa se aprinda semnalizatoarele cind se inchide si cind se dechide.
Sper ca ma poate ajuta cineva.
Page 1 of 1
Inchidere Albea ajutor
Posted 30 July 2011 - 08:28 PM
Salut Dani,
Bine ai venit pe forum !
Cred ca cel mai usor ar fi sa montezi o alarma.
Mai multe detalii poti gasi in unul dintre urmatoarele doua topice:
-Inchidere centralizata
-Cheie tip briceag
Fiecare alarma sau "kit de inchidere centralizata" vine cu o schema care te ajuta la montajul ei.
Viitoarele intrebari legate acest subiect le poti adresa intr-unul dintre topicele de mai sus.
Pe viitor te rog, sa cauti daca nu cumva topicul pe care vrei sa-l deschizi exista deja. In felul acesta nu esti nevoit sa deschizi un topic nou, gasind mult mai repede raspunsul la intrebarea ta.
Succes !
Topic inchis !
Bine ai venit pe forum !
Cred ca cel mai usor ar fi sa montezi o alarma.
Mai multe detalii poti gasi in unul dintre urmatoarele doua topice:
-Inchidere centralizata
-Cheie tip briceag
Fiecare alarma sau "kit de inchidere centralizata" vine cu o schema care te ajuta la montajul ei.
Viitoarele intrebari legate acest subiect le poti adresa intr-unul dintre topicele de mai sus.
Pe viitor te rog, sa cauti daca nu cumva topicul pe care vrei sa-l deschizi exista deja. In felul acesta nu esti nevoit sa deschizi un topic nou, gasind mult mai repede raspunsul la intrebarea ta.
Succes !
Topic inchis !
Share this topic:
Page 1 of 1

Help

This topic is locked