As dori sa stiu la trapez fata are doua bucsi una mica in partea din fata si una mai mare in partea spate, bucsa mica care este pe masina sa uzat si am cumparat una noua dar cea noua nu are armatura exterioara din fier, bucsa originala de pe masina are armatura si interior si exterior din fier.La magazin au zis ca busa de schimb nu mai are armatura exterioara din fier ci doar cauciuc este adevarat sau ar trebui sa caut o bucsa identica cu cea originala?
As mai dori sa stiu ceva.pe spate am tambur stie cineva se da greu jos butucul cu rulment am nevoie de extractor?fiat albea an 2007 ,1,2 ,16 valve
Sper ca ma poate ajuta cineva.
Page 1 of 1
Bucse, Tambur Spate Albea nelamuriri
Posted 15 August 2011 - 03:38 PM
Se introduce bucsa pe brat si brida peste ea.
La tambur,cum ti-e norocul.In general iese usor.Posibil sa stranga putin sabotii daca este canal de uzura in tambur.
La tambur,cum ti-e norocul.In general iese usor.Posibil sa stranga putin sabotii daca este canal de uzura in tambur.
Posted 28 September 2011 - 07:26 PM
Stiu ca ii tarziu sa mai intreb ceva dar o sa intreb oricum in speranta ca ma poate ajuta cineva.
As vrea sa stiu daca ati schimbat careva bucsa la trapez fata bucsa aia mai mica care este spre fata masini, ca cea mare este spre spatele masini si daca a avut bucsa de pe masina fier si in interior si in exterior?
Si daca bucsa cu care ati schimbato a avut fier numai in interior si daca aceasta se potrivea?
As vrea sa stiu daca ati schimbat careva bucsa la trapez fata bucsa aia mai mica care este spre fata masini, ca cea mare este spre spatele masini si daca a avut bucsa de pe masina fier si in interior si in exterior?
Si daca bucsa cu care ati schimbato a avut fier numai in interior si daca aceasta se potrivea?
Share this topic:
Page 1 of 1

Help