ttify, on 16 November 2009 - 02:10 PM, said:
motor 1.4 benzina T-Jet , caluti 220 ( cum are motorul abarth de 1,4 ) pe DN1 de la Comarnic - Campina
220km/h si mai mergea ! aveam 6000RPM la 6,500RPM incepe zona rosie !

am resoftat softul si masina
de la 120 de cai care-i avea din fabria a ajuns la 170 , + turbina 200 CAI + filtru sport si alta evacuare 220 cai .
masina la exterior arata ca cea stock sport , portocalie , in 2 usi , cu praguri , spoiler si i-am pus optional traba de
sticla de la un cap la altul ! mentionez: Benzina ALTO 101 ! numai de asta pun . merge exceptional !

Poate te superi sau poate nu , dar eu nu cre d ca masina ta are mai mult de 190 CP pe dyno . Suna ceva de genul 3 la primarie , 4 la prefectura si tot asa . Dupa ce-i faci un dyno si ceva poze , atunci POATE te cred , dar pana atunci ... stii si tu ca exista si vanatori si pescari pe aici si nu neaparat ca hobby !
yakuZza, on 06 December 2009 - 01:24 PM, said:
1.4 77 cai cu jantele standard - 170km/ora iar cu jantele pe 17 - 190km/ora
Daca cu jantele pe 15 abia ai ajuns la 170 , in NICI un caz nu ajungeai cu cele de 17 la 190 , poate doar intr-o treapta INFERIOARA , adica cu motorul mult mai turat , ca sa fii in in turatia de putere maxima . E clar ca aveai rotile mai mari putin , masina chiar putin mai inalta , astfel incat NIMIC din ce spui tu nu te-ar fi ajutat la viteza decat o eroare si mai mare de kilometraj .
ira_7270, on 31 January 2010 - 01:28 PM, said:
Salut... am si eu intrebare in calitatea mea de posesor al aceluias model de auto cu care nu am depasit 210 km/h in nici un fel... si asti 210 luati cu petrom 99+ caci cu cea de 95 ajunge la un 200-204, asa ca repet in ce conditii de vale abrupta ai luat 220km/h ??????
Nu trebuei sa fie vale , este de ajuns ca vantul sa nu sufle atat de tare sau pur si simplu sa aiba o inclinatie de 0,5 - 1% ( practic insesizabila ), exact cat sa ajungi de la 180 la 200 , ca apoi te apropii de turatia de putere maxima si mai trage putin si motorul .
SPF, on 31 August 2010 - 05:46 PM, said:
Eu nu mi-am dus niciodata masinile la limita. Mi se pare un act de inconstienta.
Apropo, uitati-va la indicele de viteza ale cauciucurilor inainte sa vedeti ce poate masina. Ca daca cedeaza gumele, bye-bye. Ne vedem la cimitir.
Unora le place ... adrenalina . Unii mor pe sosele din vina lor sau a altora ... cam asta e viata . Daca tu nu mergi asa , cum sa va vedeti la cimitir ? Dar intradevar , asta vroiam sa le amintesc si eu , ca toti o ardem "subtil" cand putem , dar nu ne gandim ca de fapt cauciucurile multora sunt trecute de prima tinerete , sunt umflate in parti , nu suporta mai mult de 180 km/h de noi si asa ne culcam pe o ureche ca de fapt nici unul in realitate nu mergea cu mai mult de 200 , iar acea eroare de kilometraj ce dulce este si ne mangaie orgoliul .
eddy_GP, on 31 August 2010 - 08:58 PM, said:
GP cu motor 1.3 MJ, 75 cai, autostrada soarelui -170 km/h, 4200 ture, totul stock,5 insi in masina + bagaje.mentionez ca nu se tura mai mult.sunt curios daca ar putea mai mult in cazul in care as fi singur...
Cu mai multi ai o stabilitate buna , singur sa NU te risti la mai mult de 140-150 , mai ales daca bate vantul . Ideal sunt 2 persoane in fata , rezervorul plin si cate ceva prin portbagaj impartit cat mai bine si stabil .
Deci cea mai mare viteza a fost de 220 km/h pe kilometraj , motorul de 120 CP , dupa cate am inteles . Totusi ar fi ok daca va masurati vitezele dupa GPS sau cel putin sa masurati la 100km/h ce eroare aveti .