Buna si bine v-am gasit.
Poate spune cineva cu aproximatie la cat se ridica costurile unei revizii la 60 000 km daca se schimba si distributia.Ma refer la revizii facute la reprezentanta.
Este vorba de Linea 1,4 77CP.
Page 1 of 1
Revizie 60 000
Posted 19 August 2011 - 11:00 AM
[quote name='White dog' timestamp='1313725595' post='187707']
Buna si bine v-am gasit.
Costurile variaza, functie de zona si de service...Oricum,personal am schimbat cereaua si intinzatorul distributiei, la 60k...Asa scrie si la carte si exista toteauna riscul unei avarieri a motorului daca se rupe cureaua!De fapt am schimbat TOATE curelele si filtrele, pe langa alte piese...Nu am fost in service ci la un particular de incredere, specializat in FIAT.
Buna si bine v-am gasit.
Costurile variaza, functie de zona si de service...Oricum,personal am schimbat cereaua si intinzatorul distributiei, la 60k...Asa scrie si la carte si exista toteauna riscul unei avarieri a motorului daca se rupe cureaua!De fapt am schimbat TOATE curelele si filtrele, pe langa alte piese...Nu am fost in service ci la un particular de incredere, specializat in FIAT.
Remember, driving is a privilege, not a right...
http://
блог
http://
блог
Posted 19 August 2011 - 05:03 PM
Sigur la 60k se schimba distributia? Nici la motoarele diesel, la care uzura este ma pronuntata, nu este un interval asa de mic. Sincer nu m-am uitat niciodata in carte, insa daca se schimba la 60 de mii si eu trebuie sa ma pregatesc sa scot ceva bani din buzunar.
Posted 19 August 2011 - 08:38 PM
La 60.000km se verifica , nu se schimba.
La 120.000 km sau 4 ani se schimba. Asa scrie la carte . Vezi ca am pus eu poza scanata de pe cartea de service de mai multe ori pe aici.
Chiar daca am 4 ani , eu nu o schimb ( pentru ca am 27.200 km )
PS : Dieselul are distributia pe lant. Motorul nostru are distributie pe curea .... iar cureaua ... daca este si aia ca restul plasticelor de la FIAT ....
La mine este ok . Nu cere shimbare.
Recomandarea mea :
- schimbati uleiul si toate filtrele
- restul shimbati doar ce necesita shimbare : placute , discuri , tamburi , lichide , curele , etc ... dar numai daca trebuie ...
Bafta
La 120.000 km sau 4 ani se schimba. Asa scrie la carte . Vezi ca am pus eu poza scanata de pe cartea de service de mai multe ori pe aici.
Chiar daca am 4 ani , eu nu o schimb ( pentru ca am 27.200 km )
PS : Dieselul are distributia pe lant. Motorul nostru are distributie pe curea .... iar cureaua ... daca este si aia ca restul plasticelor de la FIAT ....
La mine este ok . Nu cere shimbare.
Recomandarea mea :
- schimbati uleiul si toate filtrele
- restul shimbati doar ce necesita shimbare : placute , discuri , tamburi , lichide , curele , etc ... dar numai daca trebuie ...
Bafta
This post has been edited by dangrig: 19 August 2011 - 08:41 PM
Dacia 1310 L 1.4 62cp Argintie (1999)
Pentru manual Linea apasati- aici - Este in limba romana si este pentru 1.4 77cp si 1.3 M-jet
Pentru manual Linea T-jet apasati - aici - Este in engleza si are noile versiuni 1.4 Tjet si 1.6 M-jet
Pentru manual Linea Radio CD apasati - aici - Este in limba italiana
Pentru manual Linea Blue & You apasati - aici -Este in limba engleza
Pentru manual Linea apasati- aici - Este in limba romana si este pentru 1.4 77cp si 1.3 M-jet
Pentru manual Linea T-jet apasati - aici - Este in engleza si are noile versiuni 1.4 Tjet si 1.6 M-jet
Pentru manual Linea Radio CD apasati - aici - Este in limba italiana
Pentru manual Linea Blue & You apasati - aici -Este in limba engleza
Share this topic:
Page 1 of 1

Help