Salutare tuturor...am o problema...acum 1 an cineva mi-a montat instalatie xenon...deoarece am avut probleme cu aceasta...am demontat-o si am pus inapoi becurile initiale....problema e ca nu reusesc sa fixez aceste becuri....am vazut ca fiecare are o clema de sarma...am incercat in toate felurile si nu stiu cum sa fixez aceasta clema astfel incat becurile sa nu se mai miste...sa stea bine fixate.
Va multumesc anticipat si sper sa ma ajutati...
Page 1 of 1
Schimbare Bec Faza Scurta Gp nu reusesc sa fixez becul cu clema
Posted 10 September 2011 - 01:28 PM
Moontz, on 10 September 2011 - 12:57 PM, said:
...am incercat in toate felurile si nu stiu cum sa fixez aceasta clema astfel incat becurile sa nu se mai miste...sa stea bine fixate.
Pai e un singur fel din cate stiu sa fixezi clema, o impingi in sus si apoi spre stanga sau dreapta sa o dai dupa cirligul unde o blocheaza. Sper ca becul il pui in pozitia corecta cu urechiusele de pe soclu fiecare la locul ei.
Ar mai fi o explicatie daca spui ca ai avut xenon: soclul becului de xenon H4 e de forma dreptunghiulara si clema trebuie data peste el ca sa blocheze si atunci se forteaza de clema pentru a culisa corect pana in pozitia ei de blocare in sensul ca se alungeste putin, si atunci e posibil sa te incurce cand pui un bec H4 normal cu toate ca ma indoiesc. Cel mai sigur ca sa vezi ce faci dai farul jos si gata, cel putin cel de pe stanga.
"Sunt romāni care n-au fost niciodată la Iași, deși n-ar trebui să fie nici unul, căci cine n-a fost aici nu poate să străbată cu īnțelegere foile celor mai frumoase cronici, nu se poate pătrunde după cuviință de spiritul trecutului nostru care trăiește īn acest loc mai viu și mai bogat decāt oriunde aiurea [...]. Īn conștiința lui naționala ar fi o lipsa dacă el n-ar fi vazut orașul care a fost și-și zice īncă astăzi, cu māndrie, capitala Moldovei..." Nicolae Iorga
Posted 10 September 2011 - 01:37 PM
mc mult....mai incerc sa o fortez ceva....acuma nu stiu daca aceste cleme au avut vreun carlig ceva de care sa se prinda....poate au fost rupte....sau intr-adevar poate s-au lungit ceva....nu stiu...ma mai chinui....sau caut pe cineva sa imi arate la GP-ul lui. Cred ca mai bine merg la intalnire in Iasi....
inca o data multumesc
inca o data multumesc
Posted 10 September 2011 - 02:23 PM
Moontz, on 10 September 2011 - 01:37 PM, said:
....sau caut pe cineva sa imi arate la GP-ul lui. Cred ca mai bine merg la intalnire in Iasi....
Te asteptam cu drag si iti arat "live'' ca nu e mare filosofie; cateodata iti trebuie forta bruta, alteori conteaza sa ai degete fine, depinde de ce operatie vrei sa faci.
"Sunt romāni care n-au fost niciodată la Iași, deși n-ar trebui să fie nici unul, căci cine n-a fost aici nu poate să străbată cu īnțelegere foile celor mai frumoase cronici, nu se poate pătrunde după cuviință de spiritul trecutului nostru care trăiește īn acest loc mai viu și mai bogat decāt oriunde aiurea [...]. Īn conștiința lui naționala ar fi o lipsa dacă el n-ar fi vazut orașul care a fost și-și zice īncă astăzi, cu māndrie, capitala Moldovei..." Nicolae Iorga
Share this topic:
Page 1 of 1

Help