Salutare,
Tocmai am revenit de la revizie (40k km si 3 ani). Am facut-o la autoimola in Bucuresti.
In urma verificarilor baietii au descoperit scurgeri de ulei la imbinarea dintre CV si motor. M-au programat la service pentru constatare si m-au asigurat ca se va face pe garantie. Cantitativ scurgerea nu este mare dar nu e normal sa fie asa si trebuie remediata (conform service-ului). La prima vedere baietii de acolo mi-au spus ca poate fi o pb la un simering de la planetara stanga sau chiar la imbinarea dintre CV si motor.
Intrebarea mea este daca a mai avut cineva astfel de probleme in acea zona a amsamblului CV-motor (daca da care a fost cauza si cum s-a rezolvat) si daca este aceasta un motiv de ingrijorare. Am Bravo TJet 120cp 2008.
Multimesc anticipat.
P.S.: la revizia precedenta (30k km) nu mi-a fost semnalata aceasta problema.
Page 1 of 1
Scurgeri Ulei Cutia De Viteze scurgei la imbinarea dintre CV si motor
Posted 01 October 2011 - 12:32 PM
Nu stiu ce sa zic... greu de crezut sa curga ulei la imbinarea dintre cutie si motor. Ca sfat ti-as recomanda sa faci ce zic cei de la service. Oricum altceva nu ai ce face
Dupa ce o urca pe butuci vei afla exact ce are si ce a cauzat scurgerea. Bft in rezolvarea problemei.
Dupa ce o urca pe butuci vei afla exact ce are si ce a cauzat scurgerea. Bft in rezolvarea problemei.
This post has been edited by biggynr3: 01 October 2011 - 12:32 PM
Posted 04 October 2011 - 06:48 PM
Gata s-a rezolvat. Nu era defapt nici o problema. Uleiul curgea pe la supapa de supraplin a cutiei de viteze (cel putin asa mi-au spus cei de la service).
Share this topic:
Page 1 of 1

Help