Buna ziua, in cateva saptamani o sa intru in posesia unui fiat bravo 1.4 t-jet 150 hp sport,black 2008, 29000 km!!!! Vroiam sa va salut pe totii posesori modelului FIAT si sa va intreb care este treaba cu "blow off"? M-ar tenta sa imi pun si eu asa ceva pe masina!! Astept cateva sfaturi despre acest subiect!!! O zi buna!!!
Page 1 of 1
Blow Off
Posted 03 October 2011 - 10:49 AM
Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata Noi trecem prin timp!!!
Posted 03 October 2011 - 11:29 AM
Salut si eu intentionez sa imi montez blow off pe linea 1.4 tjet 120 cai.Te pot ajuta cu un site care comercializeaza si monteaza asa ceva.Lasand la o parte sunetul care il scoate el este foarte benefic pentru eliberarea mai rapida a presiunii din turbina protejand-o,in acest fel nu mai este suprasolicitata.
Posted 03 October 2011 - 01:20 PM
Poate reusesti sa montezi tu,eu mai am 2 sau 3 saptamani pana cand o sa intru in posesia masini..o sa fie achizitionata in leasing si dureaza ceva timp...si imediat trebuie sa ai achizitionez cauciucuri de iarna...fiind obligatorii
..iar o mare dilema...avand jentile pe 17 cauciucurile au un pret destul de piperat...poti sa imi spui siteul acela...sa arunc o privire..mersi mult!
Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata Noi trecem prin timp!!!
Share this topic:
Page 1 of 1

Help