Salut,
Pentru ca a trecut aproape o luna de la ultimul defect....trebuia sa apara altul nou. Nu mai baga aer/caldura duzele de pe bord. Pe la parbriz baga cel mai puternic si pe la picioare baga oarecum, dar pe duzele in cauza deloc...
A mai patit cineva?
Page 1 of 1
Probleme Clima nu baga aer la mijloc
Posted 11 October 2011 - 02:03 PM
Salut Alex,
Vezi ca e topic dedicat pentru clima, aici. Nu stiu daca l-ai citit deja sau nu, dar cel mai bine ar fi sa intrebi acolo, ca sa fie toata informatia la un loc, astfel fiind mai usor de gasit pe viitor.
Vezi ca e topic dedicat pentru clima, aici. Nu stiu daca l-ai citit deja sau nu, dar cel mai bine ar fi sa intrebi acolo, ca sa fie toata informatia la un loc, astfel fiind mai usor de gasit pe viitor.
It is wise to keep in mind that neither success, nor failure is ever final.
Ex: Fiat Bravo 1.4 T-Jet Sport 150 CP
Ex: Fiat Bravo 1.4 T-Jet Sport 150 CP
Posted 14 October 2011 - 08:43 AM
Salut,
Ai dreptate, problema e "clasica".
Va rog sa stergeti topicul, sorry pentru redeschidere. E absolut stupid...am avut pana acum cam toate problemele aparute pe forum. Mi-e si frica sa mai citesc ca...sigur mi se va intampla si mie!
Ai dreptate, problema e "clasica".
Va rog sa stergeti topicul, sorry pentru redeschidere. E absolut stupid...am avut pana acum cam toate problemele aparute pe forum. Mi-e si frica sa mai citesc ca...sigur mi se va intampla si mie!
Share this topic:
Page 1 of 1

Help