Anvelope Iarna
Posted 12 October 2011 - 07:58 PM
Am fost pe bucium vis a vis de spalatoria aceea inainte de anl'uri am gasit ceva (pirelli snow control) 150 ron bucata, dar era o mica diferenta la uzura.
Astept recomandari.
Posted 13 October 2011 - 07:47 AM
Posted 13 October 2011 - 04:31 PM
Posted 13 October 2011 - 04:44 PM
Posted 14 October 2011 - 09:15 AM
Eu am facut deja doua ierni cu Tigar. Nu s-au uzat mai deloc, nu au facut "boalfe", aderenta beton (binenteles, nu si pe sticla).
Tigar e o firma de-a fratilor nostri din Serbia, care produce in cooperare cu Michelin.
Eu unu' nu subscriu deloc la ideea ca tre sa fie scump ca sa fie bun; asta-i o prosteala "capitalista", de marketing. Firmele mai mici au si ele interesul sa se impuna, poate mai mult ca gigantii din domeniu, care se mai culca pe-o ureche, multumiti ca-s in top. Nu zic ca Tigar is la fel de bune ca Pirelli sau alt blazon, dar nici asa penale cum crede lumea nu sunt.
La urma urmei, e vorba de niste rahaturi de anvelope, nu de submarine nucleare sau rachete anti...ce vreti voi, unde firmele mari, care baga mai multi bani in cercetare, au avantaj net.
Iar in caz de ceva, nu marca anvelopei face diferenta. Cred ca mai mult conteaza stilul de condus si uzura anvelopei. Daca e un gibon care se da pe gheata cu 100/ora cu bemveu', normal c-ajunge prin garduri si cotete de porci. Nici mama lu Pirelli sau Firestone(fie el si nou, nu SH) nu-l opreste. Si evident, gibonu nu se simte niciodata vinovat. O sa motiveze "ca sa-a zgarcit si nu si-a luat de-alea si mai scumpe" etc.
This post has been edited by KrasniiPartizan78: 14 October 2011 - 09:33 AM
Posted 14 October 2011 - 06:25 PM
KrasniiPartizan78, on 14 October 2011 - 09:15 AM, said:
Iar in caz de ceva, nu marca anvelopei face diferenta. Cred ca mai mult conteaza stilul de condus si uzura anvelopei. Daca e un gibon care se da pe gheata cu 100/ora cu bemveu', normal c-ajunge prin garduri si cotete de porci. Nici mama lu Pirelli sau Firestone(fie el si nou, nu SH) nu-l opreste. Si evident, gibonu nu se simte niciodata vinovat. O sa motiveze "ca sa-a zgarcit si nu si-a luat de-alea si mai scumpe" etc.
Subscriu!
Am gasit anvelope Tigar(iarna) 195/65/R15 la 260 lei..Noi...Cica cu montajul echilibratul inclus(n-am intrebat eu personal..)..O fi bun pretul..?Pentru cei mai rabdatori...care au sondat piata...ce parere aveti?
Ceva ponturi in "draga" noastra capitala?
Posted 14 October 2011 - 09:00 PM
Posted 14 October 2011 - 11:38 PM
bebeluka, on 14 October 2011 - 06:25 PM, said:
Ceva ponturi in "draga" noastra capitala?
http://www.anvelopa-...=15&sezon=Iarna
Pe Bd. Ion Mihalache la intersectia cu Banu Manta. Au montaj si echilibrat gratuit la 4 anvelope cumparate. Sunt importatori Vredestein si deci s-ar putea sa gasesti preturi foarte bune la anvelopele Vredestein.
Fiat Seicento 1.1 S 2002
Posted 02 November 2011 - 01:51 PM
Guvernul a modificat legea anvelopelor de iarna
Premierul Emil Boc a semnat īn această dimineaţă noua lege a anvelopelor (Legea 1234 x yz /2011), act care intră īn vigoare imediat! şi care modifică substanţial prevederile anterioare. Totuşi, şoferii nu trebuie să fie speriaţi: noua lege va fi disponibilă de mīine īn toate benzinăriile din ţară . Broşurile costă 10 lei şi achiziţioarea lor este obligatorie. Iată care sīnt principalele modificări pe care le aduce noua lege:
1. Cauciucurile de iarnă devin obligatorii pentru toate categoriile de participanţi la trafic, indiferent dacă este vorba de autoturisme, motociclete, biciclete, role, cărucioare de butelie sau cizmele de cauciuc folosite la promenadă prin noroaiele drumurilor comunale şi judeţene. Legea nu face discriminări, aşa că fiţi cetăţean corect!
2. Fac excepţie de la această regulă cazurile sociale, care-şi pot dovedi starea pauperă cu talonul de la Audi Q7 sau Mercedes SLK.
3. Cauciucurile de iarnă vor fi īn trei variante diferite: pentru polei, pentru gheaţă şi pentru ninsoare. Cetăţenii sīnt obligaţi să folosească tipul corect de cauciuc pentru fiecare situaţie. In caz ca situaţia pe teren este amestecată, conducătorii auto trebuie să folosească cel puţin un cauciuc din fiecare tip.
4. Poliţia va verifica īn mod minuţios orice conducător de Logan. Dacă acesta este īn regulă, oamenii legii au obligaţia să constate dacă respectivul individ are trusa de prim ajutor, roata de rezervă, ratele plătite la bancă, unghiile tăiate şi, evident, şapcă.
5. Cetăţenii de etnie rroma care-şi pun lanţuri la cauciucuri sīnt rugaţi ca, mai īntīi, să le scoată de la gītul nevestelor.
6. Cauciucurile all-seasons vor fi interzise. Prin această măsură Guvernul vrea să impulsioneze industria romānească de cauciucuri importate.
7. Cetăţenii sīnt obligaţi să-şi monteze cauciucuri de iarnă chiar dacă nu intenţionează să meargă cu maşina īn timpul iernii. Aceasta ar putea fi furată pīnă la primăvară şi nu putem pune hoţii -nişte cetăţeni nevinovaţi - īn pericol.
Posted 02 November 2011 - 03:06 PM
Posted 02 November 2011 - 09:33 PM
Sau se ocupa cineva cu comercializarea lor?
Posted 03 November 2011 - 09:57 AM
Asadar va intreb si pe voi, daca imi poate spune cineva, este problema ca au crapaturi pe ele cauciucurile? Mentionez ca din cate am vazut, acele crapaturi sunt doar la suprafata, exact ca si cum ar fi crestate usor cu lama.
Multumesc!
I hate Facebook
Posted 03 November 2011 - 10:41 AM
Posted 03 November 2011 - 01:42 PM
I hate Facebook
Posted 03 November 2011 - 02:18 PM
I hate Facebook
Posted 04 November 2011 - 03:26 AM
I hate Facebook
Posted 11 December 2011 - 11:05 PM

Help