salut sunt relativ nou in acest club, am un fiat stilo 19 jtd 2003 si dintro data nu a mai mers inchiderea pe cheie, crezand ca e bateria binenteles ca am schimbato dar nimic, prin urmare am apelat la mai multi cunoscatori si mau indrumat la auto italia din cauza ca se poate face numai pe baza de testar reconectarea centralizatei, ajungand acolo baieti mi-au spus ca nu au auzit de asa ceva si posibil sa fie intrerupt un cablu sau asa ceva,dar inainte de toate astea am montat becuri de pozitie cu led unde binenteles imi dadea eroarea de rigoare si la inchiderea masini pozitiile ramanea in stendbay cam 30 secunde ceva de genu falow me home acum cand dau sa inchid manina se deschid pozitiile 10 sec dar nu mai merge centralizata sa fie oare asta problema?
multumesc anticipat
Page 1 of 1
Inchiderea Pe Cheie am probleme cu inchiderea pe cheie
Posted 15 October 2011 - 08:30 AM
salut si eu sunt nou pe aici, dar referitor la cazul tau si eu am becuri cu led pe pozitii si la fel imi stau si mie circa 20 sec poz aprinse cand inchid( ce-i drept mie nu imi da eroare in bord de bec ars) si mi se aprind si cand trec pe langa masina (probabil senzorul de perimetru " daca o avea" mi le aprind) deci eu zic sa mai intrebi pentru ca nu cred ca asta ar fi problema cu inchiderea
Ca sa iti mai dau un exemplu "mie nu imi mergea sa inchid usile de pe spate din inchidere deloc, pana nu am luat la controlat sigurantele de sub bord la controlat" verifica daca sunt toate in regula.
Bafta cu rezolvarea problemei.
Ca sa iti mai dau un exemplu "mie nu imi mergea sa inchid usile de pe spate din inchidere deloc, pana nu am luat la controlat sigurantele de sub bord la controlat" verifica daca sunt toate in regula.
Bafta cu rezolvarea problemei.
Posted 15 October 2011 - 10:16 AM
da multumesc mult azi vine un electrician la mine sper sa o rezolv
Share this topic:
Page 1 of 1

Help