This post has been edited by Cosmin And: 18 October 2011 - 12:04 PM
Page 1 of 1
Nu Se Inchid Portierele clapete deschidere defecte
Posted 18 October 2011 - 12:02 PM
Am o problema destul de stresanta.. nu prea am gasit referiri la ea inca.. Deschid portierele, iar clapeta exterioara de la portiera imi ramane ridicata si astfel nici portierele nu se inchid. trebuie de fiecare data, dupa ce deschid portiera, sa apas inapoi clapeta si apoi sa inchid. Ce ar trebui sa fac?
I swear to use my FIAT, but my FIAT and only my FIAT! :))
Posted 18 October 2011 - 06:02 PM
ea din cate stiu are un arc, care sigur s-a rupt si nu mai revine 
cred ca va trebui sa schimbi acea componenta de la maner, trebuie desfacut si vazut ce e rupt
cred ca va trebui sa schimbi acea componenta de la maner, trebuie desfacut si vazut ce e rupt
Posted 20 October 2011 - 11:24 AM
si eu am aceeasi problema... unde pot gasi acel arc, fara sa cumpar si maner?
Posted 21 October 2011 - 11:23 AM
am dat cu WD40 intensiv sub maner si inauntru si s-a rezolvat problema in proportie de 80%. pana ieri ramanea blocat iar acum, mai ramane doar f putin si asta daca ii dau drumul manerului incet. daca doar il trag si ii dau drumul ca si cum l-as tranti, se duce pana la capat. o sa mai pun wd40 si cred ca se va rezolva problema. iti sugerez sa faci acelasi lucru si poate ai noroc. la mine ramasese asa din iarna trecuta cand inghetase si am crezut ca s-a rupt arcul
Posted 21 October 2011 - 02:32 PM
si la mine tot cand a dat frigul am inceput sa am probleme. am sa incerc varianta ta si sper sa mearga. ms
Posted 21 October 2011 - 06:52 PM
Am avut si eu aceasta problema.Am desfacut ambele fete de usi ,pina am ajuns sa dau jos respectivele clapete.
Sistemul tip balama era imbicsit cu praf,din aceasta cauza nu mai reveneau la pozitia initiala.
Le-am curatat si le-am gresat.Cred ca daca se insista sa se curete cu jet de apa si apoi sa se greseze,nu mai trebuie date clapetele jos
Sistemul tip balama era imbicsit cu praf,din aceasta cauza nu mai reveneau la pozitia initiala.
Le-am curatat si le-am gresat.Cred ca daca se insista sa se curete cu jet de apa si apoi sa se greseze,nu mai trebuie date clapetele jos
Posted 22 October 2011 - 11:51 AM
am de putin timp masina, si sincer cred ca am sa dau jos fetele la portiere si am sa desfac clapetele sa le curat respectiv sa le gresez. incet incet am sa o pun la punct, de asta nu vreau sa adopt o solutie relativ provizorie.
Posted 06 November 2011 - 01:26 PM
Subscriu si eu cu aceeasi problema. Portiera se inchide numai daca imping eu clapeta. Sa inteleg ca rezolvarea ar veni prin demontarea mecanismului, curatarea si lubrifierea lui?
Posted 12 November 2011 - 09:20 AM
xxulet, on 06 November 2011 - 01:26 PM, said:
Subscriu si eu cu aceeasi problema. Portiera se inchide numai daca imping eu clapeta. Sa inteleg ca rezolvarea ar veni prin demontarea mecanismului, curatarea si lubrifierea lui?
da, cam asa ceva ar fi cel mai indicat
Share this topic:
Page 1 of 1

Help