Salut.Am vazut ca unele modele de stilo dupa un anumit an de fabricatie au mp3 player din fabrica.Daca are cineva asa de vanzare rog sa posteze un pret si o poza.Multumesc anticipat.
Page 1 of 1
Cumpar Mp3 Player Stilo Original
Posted 12 November 2011 - 11:43 PM
am eu modelul de visteon cu mp3.merge si arata impecabil momentan nu am cum sa ii fac o poza pt ca am masina in service.
cat oferi pe el?
. Cei care VAND ceva intr-un post de CUMPARARE, vor fi avertizati prin sistemul de warn al forumului si cu stergerea mesajului daca nu pun pretul de vanzare si o modalitate de contact, ci scriu doar ceva de genul "am eu, cauta-ma", "cat oferi" etc.Cei care VAND un produs in alt topic de vanzari decat cel deschis de ei,vor fi sanctionati cu warn si stergerea mesajului in cauza.
cat oferi pe el?
. Cei care VAND ceva intr-un post de CUMPARARE, vor fi avertizati prin sistemul de warn al forumului si cu stergerea mesajului daca nu pun pretul de vanzare si o modalitate de contact, ci scriu doar ceva de genul "am eu, cauta-ma", "cat oferi" etc.Cei care VAND un produs in alt topic de vanzari decat cel deschis de ei,vor fi sanctionati cu warn si stergerea mesajului in cauza.
This post has been edited by robylup: 13 November 2011 - 05:49 AM
Share this topic:
Page 1 of 1

Help

This topic is locked