== CLUB FIAT ROMANIA==: 2 Probleme - == CLUB FIAT ROMANIA==

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • This topic is locked

2 Probleme

#1 User is offline   arius 

• Group: Members
  • Marca: FIAT
  • Model: ALBEA
  • An: 2006

Posted 19 October 2011 - 08:13 PM

prima problema e ca in Cd player am in interior 2 cd , cum le scot afara (CD playerul mi-a aratat ca nu are cd inauntru dar avea , asa ca acum am 2 in interior)
a doua - nu mai am lumini (leduri) la ceasurile de la bord - vitezometru, nivel benzina - cum fac cum le schimb
am albea 1.4 facelift 2006
PS- nu am nici la bricheta , dar nu ma deranjeaza
0

#2 User is offline   BC-92-EDI 

• cel mai bun moderator
  • PipPipPipPip
  • View gallery
  • Group: Moderators
  • Marca: Fiat
  • Model: Albea
  • An: 2007

Posted 19 October 2011 - 09:03 PM

Salut!

Ambele probleme cu care te confrunti sunt destul de dificile si ar necesita interventia unui profesionist.

Cd-urile le poti scoate doar desfacand unitatea cd player-ului, este dubios totusi cum de au intrat amandoua.

In ceea ce priveste ledurile care ilumineaza vitezometru si nivelul carburantului din rezervor, acestea se pot schimba doar desfacand ceasurile din bord.

Intrebarile legate de cd player, ni le poti adresa pe unul dintre topicele deja existente:
1. Sistem audio pentru Albea.
2. Probleme Radio-CD .
3. Instalarea unui Mp3 player pe Albea Dynamic.
4. Radio CD Fiat Albea .

Iar cele legate de ledurile din bord, aici. Ai putea sa-ti faci o idee despre complexitatea schimbarii ledurilor uitandu-te pe topicul acesta.

Pe viitor te rog, sa cauti daca nu cumva topicul pe care vrei sa-l deschizi exista deja. In felul acesta nu esti nevoit sa deschizi un topic nou, gasind mult mai repede raspunsul la intrebarea ta.
In caz contrar, atunci cand deschizi un topic nou incearca sa folosesti un nume cat mai sugestiv problemelor pe care vrei sa ni le prezinti.

Discutia poate continua pe topicele indicate mai sus.

Succese! :happywave:

Topic inchis!
Posted Image
0

Share this topic:

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • This topic is locked

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Auto rulate recuperate din leasing