== CLUB FIAT ROMANIA==: Senzori Centuri - == CLUB FIAT ROMANIA==

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Senzori Centuri probleme dupa spalat scaune

#1 User is offline   P owner 

• Group: Members
  • Marca: Fiat
  • Model: Grande Punto
  • An: 2006

Posted 04 November 2011 - 08:41 AM

Salut, saptamana trecuta am comandat la o spalatorie auto, o curatare a scaunelor. Omu' le-a curatat foarte bine, insa a facut-o cu o tona de apa. Problema e ca de atunci urla senzorii de centuri, chiar daca nu este nimeni asezat pe scaun (vorbim de scaunele din fata; evident, cand masina sta pe loc se aprinde doar martorul de bord, dar in mers tipa si avertizorul sonor). Problema se rezolva mergand tot timpul cu centurile conectate, repet, chiar daca nu e nimeni pe scaun.
Initial am presupus ca a ramas apa/spuma pe undeva si ca dupa uscare se va rezolva; iata ca nu.
Sugestii?

multumesc anticipat
0

#2 User is offline   horrry 

• membru aventurier
  • PipPipPip
  • Marca: FIAT
  • Model: Gpunto 1.9 120 CP

Posted 04 November 2011 - 09:05 AM

Salut. Eu am patit altceva, la orice curba care o luam incepea sa urle centura, desi o aveam pusa. M-am dus in service la fiat si i-am rugat sa-mi taie sonorul la centura. Nu stiu daca m-a costat ceva pt ca eram in service cu alta problema. Deci cu testerul poate sa-ti activeze in calculatorul tau de bord optiunea daca vrei sau nu sunet la centura.
0

#3 User is offline   P owner 

Posted 04 November 2011 - 12:45 PM

Multam frumos, e o varianta, dar as lasa-o doar ca ultima optiune. Am "pasageri" care-si pun centura numai din cauza avertizorului sonor. Cum sint adeptul centurii, prefer sa-l las activ.
Posibil sa fie vreun cod de eroare generat atunci cand erau scaunele imbibate cu apa, iar acum, problema fiind rezolvata(scaunele uscate), doar sa trebuiasca sters din computer?
0

#4 User is offline   P owner 

Posted 04 November 2011 - 10:47 PM

Mare-i puterea forumului :biggrin: . O saptamana am mers cu centurile conectate din cauza acelui avertizor; m-am hotarat si eu intr-un final sa pun postul (dimineata cand am ajuns la munca), iar seara la plecare, problema se rezolvase de la sine :banana: .
Sa mai tot postez.
0

Share this topic:

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Anunturi Gratuite Online