This post has been edited by radu_hd: 06 November 2011 - 03:12 PM
Page 1 of 1
Amortizor Nou Rupt La Montare! Ajutor!
Posted 06 November 2011 - 02:59 PM
Acum cateva zile am schimbat amortizoare+arcuri fata fiat stilo. Amortizoarele sunt MONROE pe gaz. La montare sa rupt filetul de strangere din partea superioara. ce pot face? sa ma duc oare la magazinul de unde le-am luat? sunt de proasta calitate acolo unde se tine contra cu imbus sa deformat de nu mai putea tine contra si am incercat sa il stang tinand contru cu alte 2 piulite dar sa rupt. Pretul a fost de 220lei/buc
Posted 06 November 2011 - 03:12 PM
sunt off topic...dar as vrea sa stiu cat te au dus amortizoarele _arcurile
Posted 06 November 2011 - 05:32 PM
si daca ai avut garantie pe ele daca nu lai montat la un service autorizat sa dus garantia. daca sar fii montat la un service autorizat puteai duce inapoi linistit si se schimba.
Posted 07 November 2011 - 02:23 PM
Din pacate nu mai poti face nimic acum, garantia este valabila doar in cazul in care montajul se realiza intr-un service autorizat.
Posted 08 November 2011 - 12:25 PM
deci gresala ta a fost ca nu le-ai strans cu pistolu ca atunci nu trebuia sa tii contra cu nimic si mergea foarte usor eu le-am desfacut de 3 ori deja si am sa le mai desfac odata ca sa schimb acum si amortizoarele
tot cu pistolu asa ca cu parere de rau dute si cumpara altul si fa rost de un compresor si de un pistol in 30 minute schimbi unul
spor
spor
Share this topic:
Page 1 of 1

Help