salutare ...
am inceput sa am de la un timp o gramada de probleme cu stilistu' meu (1.8/16/2002) o sa incep cu ce-a mai recenta problema : nush ce s-a intamplat cu CV k de la un timp nu-mi mai trece in puctul mort din dreptul vitezelor 1-2 in dreptul vitezelor 3-4 , si aici nu ma refer la faptul k ar fi rupt arcul , pur si simplu trebuie sa o fortez sa faca trecerea ; acum ,o problema un pik mai indepartata : de craciun am facut cu ea un drum de brasov , dupa craciun m-am intors la cluj , cand am plecat am alimentat, iar dupa vreo 5-10 km cand am iesit dintr-o depasire am observat ca da sa moara motorul , am oprit in parcare , cand am dat sa opresc auzeam cum troncanea motorul de parca nu ar fi avut ulei , am verificat joja , aveam ulei, dupa 3 ore de stat in frig si mancat de nervi si etc , am hotarat sa merg asa cu ea , daca se strica mai tare ii eram hotarat sa-i dau foc, dupa vreo 20 de km de mers nu s-a mai auzit nimik , si acum merge ca inainte, dar parca numai are asa putere, sunt cam ingrijorat putin pe treaba asta, aaaa si nu imi da caldura decat asa ... cand vrea ( la asta sunt cam sigur care ar fii problema - filtrul de polen ) . Astept raspunsurile si parerile voastre in legatura cu aceste probleme , multumesc anticipat
nu mai folosi scriere IRC!