Salutare. In urma cu cateva zile am observat ca proiectorul din partea dreapta e spart ... si doar sticla din fata e sparta. Eram curios daca exista alta varianta in afara de a inlocui tot proiectorul, nu de alta dar costa macar 350 RON unul. Va multumesc
Page 1 of 1
Sticla Proiector
Posted 16 November 2011 - 06:30 PM
oficial trebuie alt proiector. neoficial,daca-l scoti de acolo, poti incerca sa schimbi geamul cu altul,sh, dezmembrari,chinezarii. atentie sa nu te tai la mana.
DESTEAPTA-TE ROMANE!
ma refer si la tine
ma refer si la tine
Posted 17 November 2011 - 02:42 PM
T-Bone, on 16 November 2011 - 03:39 PM, said:
Salutare. In urma cu cateva zile am observat ca proiectorul din partea dreapta e spart ... costa macar 350 RON unul.
E 700 ron unul , si te "costa" 1 levier si in celalalt proiector , ca sa le schombi pe casco pe amandoua.
COST 0.
Proud owner :
FIAT BRAVO 2008 , 1.4 - 90 CP DINAMIC + OPTIONALE : vopsea negru perlat (nero provocatore) ,proiectoare ceata adaptive ,8 airbag-uri,inclusiv windowbags,kit fumatori ,jante aliaj 16` ,roata rezerva aliaj 16`,cotiera cu temperatura reglabila, ASR ,ESP + HILL HOLDER, XENON aftermarket .
Ex-owner :
FIAT GRANDE PUNTO 2007 , 1,2 - 65 CP ACTIVE - Alb santarelina.
FIAT BRAVO 2008 , 1.4 - 90 CP DINAMIC + OPTIONALE : vopsea negru perlat (nero provocatore) ,proiectoare ceata adaptive ,8 airbag-uri,inclusiv windowbags,kit fumatori ,jante aliaj 16` ,roata rezerva aliaj 16`,cotiera cu temperatura reglabila, ASR ,ESP + HILL HOLDER, XENON aftermarket .
Ex-owner :
FIAT GRANDE PUNTO 2007 , 1,2 - 65 CP ACTIVE - Alb santarelina.
Posted 18 November 2011 - 11:48 AM
Multumesc de sugestii. Casco as face, dar apoi daca doamne fereste se mai intampla ceva, fransiza pentru al doilea eveniment din an
cred ca am sa-l schimb cu unul aftermarket.
Share this topic:
Page 1 of 1

Help