== CLUB FIAT ROMANIA==: Geometrie Roti Timisoara - == CLUB FIAT ROMANIA==

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Geometrie Roti Timisoara

#1 User is offline   machine 

• Group: Members
  • Marca: Fiat
  • Model: Stilo
  • An: 2002

Posted 16 November 2011 - 04:30 PM

salut..a auzit cineva de service-ul sofran damian? e undeva in freidorf..cica sunt foarte buni la geometrie roti..regleaza cu plumb, sfoara..nu cu aparate moderne..ideea e ca eu cica as avea cadere dreapta defecta..poate sa fie din telescop sau fuzeta..asa au zis pe la alte service-uri..cei de la damian au zis ca ma rezova cu geometria fara sa cumpar vreo piesa..ce ziceti, asa o fi? a mai fost cineva la ei? omul parea ca stie ce face, dar repet nu foloseste aparatura cu senzori, sau ceva modern..lucreaza cu "sfoara"..astept pareri..mersi!! manopera 220 ron..oricum mult mai ieftin decat sa schimb telescoapele si/sau fuzeta (fuzeta second ca noua ma rupe la pret)
0

#2 User is offline   aschiuta 

• membru pasionat FIAT
  • PipPipPipPip
  • Group: Moderators
  • Marca: Fiat Stilo 1.6 , 156000 Km
  • Model: Dynamic 5 usi

Posted 16 November 2011 - 06:07 PM

Daca telescoapele sint uzate tot va trebui sa le schimbi ca sa ai suspensia buna. Nu mai vorbesc daca sint indoite. Bucsele de la brate, capetele de bara sau si mai rau pivotii de la brate daca au joc trebuie sa schimbi altfel degeaba faci directia. Cam mare manopera chiar daca vin ei cu plumbul lor.
DA
0

#3 User is offline   cobu 

• Membru interesat
  • PipPip
  • Model: Stilo 1.6 16v Silver
  • An: 2004

Posted 16 November 2011 - 07:08 PM

Este extrem de mare pretul. In alte domenii inteleg ca e apreciata munca facuta la mana, old style dar sincer aici chiar nu este cazul.
Eu am avut un pivot varza si omuletii mi-au spus ca nu imi fac geometria pana nu schimb pivotul. Am facut varza 2 cauciucuri noi in 8000 Km :). In plus, la geometrie computerizata primesti si o hartie scoasa de calculator care iti atesta inca o data ca s-a facut treba buna.

Oricum aschiuta a spus-o bine, daca totusi e ceva stricat nu incerca sa ascunzi sub pres pentru ca oricum va trebui sa repari si banii dati la omul cu ata si plumb nu se mai intorc.
0

#4 User is offline   machine 

• Model: Stilo

Posted 16 November 2011 - 08:57 PM

am schimbat bratele acum cateva luni..mi s-a spus atunci ca am cadere dreapta defecta..cauze: telescop sau fuzeta dreapta strambe..cica trebuie schimbate pe rand, incepand cu telescoapele prima data..astia old style au zis ca rezolva fara sa inlocuiesc nimic..in varianta asta e avantajos pretul..altfel e cam mare..cel mai mare pe care l-am auzit eu pentru o geometrie. la alte service-uri n-au zis nimic ca rezolva problema fara sa inlocuiesc telescoape..asta-i ideea..dar intre o geometrie cu sfoara si plumb si una computerizata voi ce ati alege? repet..omul parea sigur pe el..
0

Share this topic:

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Piese auto second-hand FIAT, Alfa Romeo