Martor "check Engine"
Posted 17 November 2011 - 02:03 PM
Posted 17 November 2011 - 09:24 PM
Posted 17 November 2011 - 09:45 PM
Posted 19 November 2011 - 11:22 AM
La service au spus ca de vina este un furtun de la turbo care sa crapat .... l-au schimbat pe garantie si masina si-a revenit.
Posted 28 November 2011 - 04:02 PM
ira_7270, on 19 November 2011 - 11:22 AM, said:
La service au spus ca de vina este un furtun de la turbo care sa crapat .... l-au schimbat pe garantie si masina si-a revenit.
Ma gandesc si eu la varianta asta. Miercuri sau joi merg in service si trebuie sa se rezolve! Mersi frumos! O sa revin cu diagnosticul final:p
Posted 28 November 2011 - 04:04 PM
Ledul ''check engine'' se aprinde cand vreau sa depasesc si urc in turatie aproape de 3000rpm.Comportamentul este identic cu cel descris de tine. Daca ai rezolvat problema , posteaza te rog aici cum ai reusit, ce a fost? cat te-a costat? la ce service?
Multumesc anticipat!
Posted 02 December 2011 - 04:42 PM
oanna_nicolau, on 28 November 2011 - 04:04 PM, said:
Ledul ''check engine'' se aprinde cand vreau sa depasesc si urc in turatie aproape de 3000rpm.Comportamentul este identic cu cel descris de tine. Daca ai rezolvat problema , posteaza te rog aici cum ai reusit, ce a fost? cat te-a costat? la ce service?
Multumesc anticipat!
PROBLEMA REZOLVATA!!!!!!!!!!!!!!!!! Tocmai m-am intors de la service si sunt un fericit.Problema masinii mele din ce am inteles: locul unde intra in furtunas de la turbo (stutul in care intra un futunas) era crapat si pierdea presiune pe acolo.Cand tipul l-a pus la loc foarte bine, problema inca exista, asta pentru ca o chestie tot de pe la turbo a ramas "pe deschis" (nu stiu ce anume) si mecanicul a deplasat chestia aia cu totul in stanga si in dreapta pana si-a dat drumul. Eu stiu ca in ultima perioada am mers mai batraneste si sunt sigur ca daca mergeam mai tare acea chestie de la turbo nu se bloca. Dupa ce a dat cu un spray pe acolo, am iesit pe drum si...i-am dat pana la 4500 RPM ca sa fiu sigur si...totul e perfect. Toata operatiunea: 50 LEI! Nu a fost nevoie sa schimb nimic...Bafta tuturor la remedierea problemelor!
eddy_GP, on 02 December 2011 - 04:39 PM, said:
P.S. prima data mi-a facut o diagnoza iar apoi s-a ghidat spre problema, iar operatiunea a durat vreo 3 ore.
Posted 04 December 2011 - 10:14 AM
Mersi mult pentru raspuns, ma bucur ca ai rezolvat problema!O sa-mi fie de mare ajutor cand voi merge la service.Imi poti spune cum se numeste service-ul din Brasov la care ai fost , poate ajung si eu pe acolo si eventual un nr de tel. pt programare?
Posted 05 December 2011 - 06:02 PM
Posted 05 December 2011 - 06:56 PM
Posted 13 December 2011 - 01:17 PM
oanna_nicolau, on 04 December 2011 - 10:14 AM, said:
Mersi mult pentru raspuns, ma bucur ca ai rezolvat problema!O sa-mi fie de mare ajutor cand voi merge la service.Imi poti spune cum se numeste service-ul din Brasov la care ai fost , poate ajung si eu pe acolo si eventual un nr de tel. pt programare?
Eu stau in Brasov pentru ca aici sunt student...problema a fost rezolvata acasa la mine, adica in Pucioasa jud. Dambovita si numar de la service nu am pentru ca e un service de orasel la care nu-ti trebuie niciun fel de programare. Succes iti doresc!!!
mcg, on 05 December 2011 - 06:02 PM, said:
in cazul in care ai led-uri ce nu prezinta o rezistenta de-a lor, poti face 2 chestii: pui in paralel cu led-ul o rezistenta sau pui in paralel becul de din-ainte si cu siguranta funcioneaza.Eu nu am pus rezistenta pt ca nu am stiut de care asa ca a fost mai simplu sa pun becurile pe care apoi le-am ascuns pe sub capota (bineinteles foarte sigur puse pt a nu avea vreun incident:P).Bafta
Posted 14 December 2011 - 07:58 PM
Posted 23 May 2012 - 11:07 AM
E adevarat ca am schimbat distributia cam cu putin inainte de problema insa la test a zis de bujii sau baterie.le-am schimbat si nimic, tot apare.I-am spus mecanicului ca s-ar putea sa nu fie distributia la locul ei "exact" cum am citit aici pe forum insa a zis ca la Grande Punto exista o "pana " care intra exact la locul ei dindu-ti de inteles ca tot e ok. (El e meseriasu)
Poate fi de la faptul ca am alimentat o singura data de la Rompetrol cu aprox 2 zile inainte sa am pb , la masinuta i-am dat doar benzina 95 de la MOL. tot timpul !!!
Poate stiti careva despre aceasta problema . Va multumesc
Posted Yesterday, 07:13 AM
Posted Yesterday, 06:21 PM
Multam fain.

Help