== CLUB FIAT ROMANIA==: Unde Sudez Usile Spate ? - == CLUB FIAT ROMANIA==

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Unde Sudez Usile Spate ?

#1 User is offline   vali79m 

• Group: Members
  • Marca: FIAT
  • Model: Doblo-Ducato
  • An: 2007

Posted 19 November 2011 - 11:14 PM

Am si eu o intrebare pentru cine s-a mai confruntat cu problema usilor spate, care se rupe tabla in jurul balamalelor de pe usa, unde le-ati sudat?
0

#2 User is offline   mishutz 

• membru aventurier
  • PipPipPip
  • Marca: De toate pt toti :))
  • Model: Honda CBR 600 F3 '97 <> Doblo Cargo Maxi 1.3 Mtj '06 <> Ducato Maxi 2.3 JTD '03 <> VW Passat B5.5 Variant 2.0 TDI DPF OFF 118KW an '05

Posted 22 December 2011 - 01:25 PM

As incerca o lipire la rece mai degraba decat a pune sudura pe masina. Cauta pe la Loctite pe site si vezi ca au produse speciale gen Poxilina, Poxipol, Liquid Metal. Sunt unele produce care sunt extrem de rezistente, se pot modela, slefui si vopsi peste ele. E pacat sa iti decalesti tabla cu sudura

This post has been edited by mishutz: 22 December 2011 - 01:25 PM

..Va urma..
0

#3 User is offline   smeagle 

• Marca: fiat
  • Model: tempra
  • An: 1992

Posted 01 February 2012 - 05:32 PM

eu zic ca nu va tine cu poxilina sau poxipol , este destul de multa forta acolo daca s-a crapat tabla , eu zic ca merge o sudura cu procedeu MIG (pt cine nu stie procedeul este cel de sudare cu sarma in mediu de argon sau co2 ) ... eu am la atelier sudez si tabla de 0,5 cu el dar e mai complicat de scos afara
0

#4 User is offline   mishutz 

• membru aventurier
  • PipPipPip
  • Model: Honda CBR 600 F3 '97 <> Doblo Cargo Maxi 1.3 Mtj '06 <> Ducato Maxi 2.3 JTD '03 <> VW Passat B5.5 Variant 2.0 TDI DPF OFF 118KW an '05

Posted 01 February 2012 - 07:01 PM

M-am referit ca au produse speciale cam pentru orice, nu exact cele exemplificate mai sus se pot folosi la ce ii trebuie lui. Citeste cu mai multa atentie data viitoare
..Va urma..
0

#5 User is offline   smeagle 

• Marca: fiat
  • Model: tempra
  • An: 1992

Posted 02 February 2012 - 07:57 AM

bine , lipeste tu fier solicitat la tractiune cu produse speciale si daca rezista mai ales in timp dar si pe moment eu arunc aparatele de sudura ...
0

#6 User is offline   mishutz 

• membru aventurier
  • PipPipPip

Posted 02 February 2012 - 11:18 PM

`Eu zic sa te mai documentezi inainte de a le arunca, plus ca el vrea sa lipeasca niste balamale de la usi, nu vreo imbinare structurala a caroseriei sau vreun sasiu. Exista produse gen A+B care rezista la carcase de cutii de viteze, diferentiale, blocuri motor, unde sunt ba temperaturi, ba forte destul de ridicate, produse gen metal lichid, produse ce se pot vopsi, poliza, slefui, etc.. Nu caut sa te contrazic sau sa iti contest metoda, dar produse exista. Toate cele bune!
..Va urma..
0

#7 User is offline   the Lord 

• Model: Punto 1.2, 16v
  • An: 1998

Posted 09 March 2012 - 10:49 PM

View Postmishutz, on 02 February 2012 - 11:18 PM, said:

`Eu zic sa te mai documentezi inainte de a le arunca, plus ca el vrea sa lipeasca niste balamale de la usi, nu vreo imbinare structurala a caroseriei sau vreun sasiu. Exista produse gen A+B care rezista la carcase de cutii de viteze, diferentiale, blocuri motor, unde sunt ba temperaturi, ba forte destul de ridicate, produse gen metal lichid, produse ce se pot vopsi, poliza, slefui, etc.. Nu caut sa te contrazic sau sa iti contest metoda, dar produse exista. Toate cele bune!

E diferenta intre fortele de presiune exercitate in cutia de viteze si forta mecanica aplicata direct asupra usilor, nu va tine cu absolut nimic inafara sudurii, garantat si poti proba ce solutie de lipit vrei tu. Poti intreba si la un tinichigiu care sa stie meserie. Bafta !
0

#8 User is offline   mandax 

• Membru interesat
  • PipPip
  • Model: BRAVA
  • An: 1996

Posted 12 March 2012 - 10:06 AM

Salut
Am intrat de curiozitate pe topicul asta cu lipit la rece.Cred ca singurul produs de lipit care se compara cu sudura este "scuipinolul".Cum naiba mai sa compari sudura cu produsele de lipit?Sa fim seriosi sunt forte foarte mari in usi ,poate tine un capac de cutie de viteze lipit dar nu o usa si mai ales in balamale.In cazul asta si eu arunc aparatuld e sudura ca prea imi ocupa loc mult si consuma al naibi o groaza de curent
0

#9 User is offline   vali79m 

• Model: Doblo-Ducato
  • An: 2007

Posted 15 March 2012 - 09:38 AM

Nu am sudat inca usile, dar nu cred ca la cum se torsioneaza toata caroseria ar tine vreun pic prin lipire cu substanta....plus ca mie nu mi s-a rupt vreo piese ca sa o pot lipi cu vreo solutie de ipit....mi-a fortat tabla din furul balamalelor si a rupt-o.
solutia inca nu am gasit-o.
0

#10 User is offline   mandax 

• Membru interesat
  • PipPip
  • Model: BRAVA
  • An: 1996

Posted 16 March 2012 - 02:16 PM

du-te la un sudor ca te rezolva garantat 100%.Trebuisa aiba un aparat de sudura cu CO2
0

Share this topic:

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Auto rulate recuperate din leasing