Desi am masina (GP1.2/65)de 3ani,acum(dupa schimbarea CB)am constatat o anomalie(recunosc ca nu sunt sigur ca aceste simptome erau si inainte,dar parca nu)la deschiderea portierei(am cheia fara telecomanda)gasesc clipind ledul de la blocarea potierelor si nu pot activa deschiderea portbagajului.Incui usa din nou si atunci pot deschide portbagajul. Ma poate lamuri cineva daca e un defect sau o greseala de a mea,desi in trei ani nu retin sa mai fi patit.Va multumesc!
Scuze daca mai exista un topic similar dar nu l-am gasit.
Alta intrebare:ledul de la blocarea usilor trebuie sa palpaie tot timpul dupa inchiderea usilor(chiar si a doua zi)?
Page 1 of 1
Inchiderea Centralizata
Posted 21 November 2011 - 11:28 PM
Ghighi, on 21 November 2011 - 08:14 PM, said:
Alta intrebare:ledul de la blocarea usilor trebuie sa palpaie tot timpul dupa inchiderea usilor(chiar si a doua zi)?
Da, e normal sa palpaie, chiar si a doua zi, si a treia si pana la ultima zi de viata a bateriei
Referitor la deschiderea hayonului, daca ai cheie simpla fara telecomanda probabil ai versiunea Active si atunci trebuie descuiata masina de la portiera soferului pentru a putea deschide apoi portbagajul. Chestia asta am testat-o pe un GP din 2008 1.2 65CP Active: am deschis cu cheia portiera pasagerului si am vrut sa deschid hayonul de la buton de pe plansa de bord si nu a vrut; a trebuit sa inchid masina si apoi sa deschid de la sofer si asa a mers. "Toata treaba-i din cardan" era o expresie, in cazul de fata aici totul tine de bodycomputer si setarile lui, inchiderea centralizata la GP e integrata in bodycomputer.
"Sunt romāni care n-au fost niciodată la Iași, deși n-ar trebui să fie nici unul, căci cine n-a fost aici nu poate să străbată cu īnțelegere foile celor mai frumoase cronici, nu se poate pătrunde după cuviință de spiritul trecutului nostru care trăiește īn acest loc mai viu și mai bogat decāt oriunde aiurea [...]. Īn conștiința lui naționala ar fi o lipsa dacă el n-ar fi vazut orașul care a fost și-și zice īncă astăzi, cu māndrie, capitala Moldovei..." Nicolae Iorga
Posted 22 November 2011 - 07:12 PM
Multumesc de informatii!Da intradevar e ACTIVE.Am intrebat deoarece in cartea tehnica scrie ca palpaie ledul la inchidere dar nu spune cat timp.A doua(am facut experienta chiar ieri) nu se incuie masina cum scrie la carte,adica inchiderea nu se face doar in sensul acelor de ceas si deschiderea invers ci am impresia ca daca odata s-a inchis la dreapta a doua oara se inchide spre stanga.Nu stiu de unde e aceasta chestie deoarece acest lucru il sesizasem si cu CB-ul vechi.
Share this topic:
Page 1 of 1

Help