== CLUB FIAT ROMANIA==: In/out Din Fiat Bravo - == CLUB FIAT ROMANIA==

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

In/out Din Fiat Bravo confort la volan

#1 User is offline   gutzu 

• Group: Members
  • Marca: Fara
  • Model: Fara

Posted 25 November 2011 - 07:26 AM

Stimati posesori de Fiat Bravo...
Dupa lungi cautari (Octavia 2 facelift, Megane, Noul Focus, Golf 5)se pare ca ca mai buna optiune
la momentul actual (mai prind rabla de anul acesta) este un Bravo My life + dublu climatronic si vopsea metalizata cu 2 variante de motorizari :
Benzina 1.4M-air de 140 CP si Diesel 1.6Mjet de 120 CP.

Km nu fac foarte multi pe an max 10.000 dar cel pe motorina este mai scum cu 800 de euro......ceea ce nu ar fi un capat de lume.
In plus, dupa un Peugeot 407 de 1.8 benzina 115CP m-am cam saturat sa alimentez fara numar...

Masina pare sa OK (si la toate mai apar probleme - inclusiv Octavia, megane etc etc).

Ce nu imi place la Bravo este ca in momentul in care intru/ies din masina genunchiul loveste plasticele de sub volan,
indiferent de cum as fi reglat scaunul si volanul, si in timp cred ca o sa ma dispere.

Oare sa fie numai problema mea ? (1,72 m inaltime).
0

#2 User is offline   cattalin81 

• Membru interesat
  • PipPip
  • Marca: FIAT
  • Model: Bravo 1.4T-Jet 120CP Dynamic
  • An: 2008

Posted 25 November 2011 - 11:20 AM

Bravo e un model care te face sa te simti bine tot timpul. Cel putin asupra mea inca are acest efect chiar si dupa 3 ani :)
Eu am 1.73m si nu ma deranjeaza deloc bucata de plastic de sub volan. Vei fi nevoit sa o ocolesti daca volanul e pozitionat mai jos, insa daca e ridicat complet eu nu il ating cu picioarele cand cobor sau urc in masina.
Depinde acum ce pozitie iti place la volan, cu scaunul sus, jos, mai departe de volan mai aproape, daca mergi relaxat sau mai vioi...pozitia ideala pentru tine o stii doar tu.
Eu cred ca nu vei regreta daca o sa o gasesti intr-un Bravo :)
Cui nu i se aprind semnalizatoarele la schimbarea directiei, undeva e un defect... se numeste lipsa de bun simt!
0

#3 User is offline   huni_szasz 

• View gallery
  • Model: Bravo mjet 1.9 sport 150cp

Posted 08 December 2011 - 09:21 PM

poti sa dai mai in spate scaunul, insa reduce spatiul pt cei din spate. eu am 1.86, ma simt in bravo-ul meu ca intr-un avion:D nici nu vreau sa cobor din el. e o senzatie superba, ceea ce imi da pozitia de condus, nu stai ca pe un scaun de lemn, inalt, de parca ai fi la bar. am condus masina constant aprox. 5-6ore, si nu am simtit absolut nici o problema fata de confortul oferit de bravo. am mai condus ford fusion, fiat punto, fiat panda, opel corsa, golf3....dar acest bravo e absolut incredibil....ma lasa fara cuvinte.....de 3ani sunt indragostit!
0

#4 User is offline   eddyyy 

• micut cu 600
  • Pip
  • Marca: Fiat Bravo
  • Model: 1.4 T-jet 120 CP Emotion
  • An: 2009

Posted 10 December 2011 - 10:40 PM

Eu am 1.91 si n-am nicio problema cu pozitia la volan :)
0

#5 User is offline   cubanezu 

• Model: BRAVO 1.4 TJET 150HP 2008
  • An: 2008

Posted 11 December 2011 - 09:59 AM

de cate ori ai intrat in aceasta masina sa spui ca te deranjeaza acest lucru??...eu am 1,78....si am masina de 2luni jumatate..nu am avut asemenea probleme..trebuie sa fii si tu putin atent cand intri in ea..totusi este o italianca...trebuie sa te porti cu grija!!!
Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata Noi trecem prin timp!!!
0

Share this topic:

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Pachete promo consumabile AR, FIAT, LANCIA