Page 1 of 1
Senzori Parcare!
Posted 04 December 2011 - 01:34 PM
Pentru cei care si-au pus senzori de parcare! Eu as vrea sa imi pun senzori de parcare dar as dori niste sfaturi de la cei care au asa ceva!
Posted 07 December 2011 - 11:22 AM
Pai e simplu, iei senzorii de parcare, ii montezi in bara, tragi firele de la senzori in portbagaj, montezi centrala in portbagaj si o legi la becul de marche-ariere, duci firul si ecranul pina unde iti vine tie bine (preferabil deasupra oglinzii retrovizoare), si cam asta e tot.
Sau te duci la un centru unde monteaza alarme si senzori si fac ei operatiunea
Sau te duci la un centru unde monteaza alarme si senzori si fac ei operatiunea
Posted 22 January 2012 - 05:46 PM
Ca o recomandare pentru cine vrea senzori de parcare aftermarket, va sfatuiesc sa va orientati spre cei originali (dezmembrari) daca vreti sa-si fac treaba si sa va bazati pe ei. Cei din comert (cei sub 300 RON mai sus nu stiu) sunt pocnitori. Daca nu ai un zid solid si cel putin 50% din latimea masinii nu detecteaza. Nici macar tevile de parcare care au 0,5m inaltime. Am testat o groaza de masini si numai cei originali din fabrica detectau si gramezi de pietris, stalpi de parcare, borduri pana si firele de iarba mai inalte de 20cm
Fiat Linea Emotion 1.3 M-Jet 16V 90HP Grigrio Underground
Posted 22 January 2012 - 06:05 PM
Eu mi-am pus pe fosta masina, un Focus, aftermaket luati de la mama lor din China, si se comportau exemplar. Oricum, cel mai utili sint la parcarile in spatii inguste, intre 2 masini, cind ai nevoie de fiecare cm.
Si cel mai enervanti sint cind e zapada mare ca nu mai stii ce semnalizeaza.
Si cel mai enervanti sint cind e zapada mare ca nu mai stii ce semnalizeaza.
Posted 23 January 2012 - 07:47 AM
Salut.
Si eu am avut senzori de parcare "no name" made in RPC la fosta masina si am fost foarte multumit de ei. Acum nu pot sa generalizez si sa spun ca toti sunt foarte buni, in schimb poti sa ai surpriza sa cumperi un set scump si sa nu fie chiar asa de bun.
Intr-adevar daca vrei sa fii sigur si sa scapi mai ieftin iti recomand sa mergi la un parc de dezmembrari si sa cumperi ceva care a fost montat direct de producatorul masinii.
Toate cele bune.
Si eu am avut senzori de parcare "no name" made in RPC la fosta masina si am fost foarte multumit de ei. Acum nu pot sa generalizez si sa spun ca toti sunt foarte buni, in schimb poti sa ai surpriza sa cumperi un set scump si sa nu fie chiar asa de bun.
Intr-adevar daca vrei sa fii sigur si sa scapi mai ieftin iti recomand sa mergi la un parc de dezmembrari si sa cumperi ceva care a fost montat direct de producatorul masinii.
Toate cele bune.
Posted 10 April 2012 - 03:28 PM
Eu am stoc, dar a pus o cunostinta cu 300 ron, italieniesti, si isi fac treaba foarte bine.
Posted Yesterday, 09:50 AM
Mi-am achizitionat senzorii de parcare.
Urmeaza bricolatul cu gaurit bara, tras firele...
Ce e nasol.
1. Nu stiu cum se da bara spate jos.
2. Nu am nici o sansa sa ajung cu firul deasupra oglinzii, e destul de complicat sa desfac toata plasticaraia aia de pe stilpi fara sa stric ceva, asa ca probabil ca o sa pun indicatorul deasupra becului de frina spate de la luneta.
Alte idei?
Urmeaza bricolatul cu gaurit bara, tras firele...
Ce e nasol.
1. Nu stiu cum se da bara spate jos.
2. Nu am nici o sansa sa ajung cu firul deasupra oglinzii, e destul de complicat sa desfac toata plasticaraia aia de pe stilpi fara sa stric ceva, asa ca probabil ca o sa pun indicatorul deasupra becului de frina spate de la luneta.
Alte idei?
Posted Yesterday, 11:47 AM
Paulp, on 25 May 2012 - 09:50 AM, said:
Nu trebuie sa o dai jos, dar daca vrei este prin presare, destul de simplu.
Posted Yesterday, 11:52 AM
Stiu ca e prin presare, dar ma tem ca la ce calitate au plasticurile alea sa nu se rupa cind m-oi apuca sa trag de ele sa le scot. Fara sa de desfac nu vad cum pot aduce firul pe sub ele....
Posted Yesterday, 11:56 AM
Tragi de cauciucul ala dinspre portiera si bagi pe sub el. Am dus 2 fire pe acolo
Share this topic:
Page 1 of 1

Help