Stiu ca s-a mai discutat problema dar este impartita in prea multe parti, asa ca imi cer scuze dar mai deschid si eu un topic.
Am un Fiat Punto din 2000, motor 1,2 8v.
Problema e urmatoarea...masina am luat-o second din germania la 98.000km.Am schimbat discul de ambreiaj pe la 110.000 pt ca cu treapta 2 de viteza pe la 60-70km/h se tura in gol daca tineam acceleratia constanta,daca ridcam piciorul se simtea o smuncitura...ok..deci am schimbat discul, problema s-a rezolvat..mergea mult peste 80-90 cu a 2-a fara sa patineze(nu sunt omul care chiunuie masina dar un test a fost necesar)...dupa vreo 2000km aceeasi problema...patineaza ambreiajul...ma duc la alt mecanic(de data asta un service autorizat) care imi spune ca de fapt trebuia schimbata si placa si rulmentul inca de prima oara...injur in gand si fac comanda de alt kit de ambreiaj..(complet de data asta)...il schimba..toate bune...mai trec 3000km....acum aceeasi problema...nu stiu ce sa-i mai fac...astept parerile voastre...orice e binevenit..
Imi cer inca o data scuze pt. ca am deschis un nou topic dar sunt disperat.
Radu
Page 1 of 1
Ambreiaj..urgent help pls
Posted 07 December 2007 - 10:46 AM
raduku_moto, on Nov 10 2007, 11:58 PM, said:
Stiu ca s-a mai discutat problema dar este impartita in prea multe parti, asa ca imi cer scuze dar mai deschid si eu un topic.
Problema e urmatoarea...masina am luat-o second din germania la 98.000km.Am schimbat discul de ambreiaj pe la 110.000 pt ca cu treapta 2 de viteza pe la 60-70km/h se tura in gol daca tineam acceleratia constanta,daca ridcam piciorul se simtea o smuncitura...ok..deci am schimbat discul, problema s-a rezolvat..mergea mult peste 80-90 cu a 2-a fara sa patineze(nu sunt omul care chiunuie masina dar un test a fost necesar)...dupa vreo 2000km aceeasi problema...patineaza ambreiajul...ma duc la alt mecanic(de data asta un service autorizat) care imi spune ca de fapt trebuia schimbata si placa si rulmentul inca de prima oara...injur in gand si fac comanda de alt kit de ambreiaj..(complet de data asta)...il schimba..toate bune...mai trec 3000km....acum aceeasi problema...nu stiu ce sa-i mai fac...astept parerile voastre...orice e binevenit..
Radu
Radu
Si eu am acelasi model de FIAT. De vreo cateva zile, a inceput sa scoata un zgomot cand calcam pedala de ambreiaj... si acum s-a amplificat... scozte un zgomot (scartzait) INFERNAL... de plecat pleaca de pe loc... si banuiesc ca ar fi kitul ambreiaj...
Cam cat cost un kit ambreiaj pt acest model de Fiat??
Multumesc!
Posted 07 December 2007 - 11:03 AM
Ambreiajul complet este aproximativ 600 lei plus manopera! Daca aveti nevoie si ....bani, cred ca mai au pe stoc la Perugia.
Posted 07 December 2007 - 11:10 AM
id mess dragosmet - va pot ajuta eu cu un pret bun! numai bine!
Posted 07 December 2007 - 11:36 AM
sall!
nu ai avut cumva urme de ulei pe disc provenit de la cutie?
incearca sa mai aerisesti instalatia hidraulica de la ambreiaj!nu ai cumva aer in instalatie?
bafta!
nu ai avut cumva urme de ulei pe disc provenit de la cutie?
incearca sa mai aerisesti instalatia hidraulica de la ambreiaj!nu ai cumva aer in instalatie?
bafta!
Posted 07 March 2009 - 10:26 AM
ciao.si au am patit la fel.mergea pedala ambreaj fff greu la apasare.am duso in serce si mia schimbat kitul ambreaj.supa 2 saptamani aceeasi problema.se uzeaza asa de repede discul cu feridou?
Posted 07 March 2009 - 10:31 AM
nu are cum sa se uzeze asa de repede. Eu am schimbat ambreiaj la 150.000 km si m-a costat 400 ron fara manopera tot kitu, original..valeo..probabil si cum shimbati vitezele:P, no ofence, contactati pe dragosmet..stiu ca este de la italoparts..cei mai tari
Share this topic:
Page 1 of 1

Help

This topic is locked