== CLUB FIAT ROMANIA==: Unde Este Seria Sasiu - == CLUB FIAT ROMANIA==

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Unde Este Seria Sasiu

#1 User is offline   vladislav25 

• Group: Members
  • Marca: fiat
  • Model: punto
  • An: 1998

Posted 06 December 2011 - 04:06 PM

Salutare tuturor...am luat un fiat punto 1998 din italia si vreau sa ma duc sa il inmatriculez la bulgari...m-am dus astazi la masina sa verific seriile cu ce scrie in talon si..SURPRIZA...in podul pedalier din dreapta unde este casuta de plastic in mocheta care se deschide si ar trebui sa fie seria sasiului este doar tabla ruginita...am luat smirgler si am frecat dar nu se vede nici o serie, doar tabla curata....am ridicat mocheta sa vad poate s-a schimbat podul pedalier dar surprinzator nu ...este cel original mancat de rugina in zona pragurilor...la capota am prinsa pe caroserie o tablita alba cu seria sasiului si a motorului care corespunde exact cu ce e scris in carte...acum intrebarea: mai este in alta parte seria sasiului pansoata ??? pot sa o inmatriculez doar in baza acelei tablite???

multumesc anticipat!

This post has been edited by vladislav25: 06 December 2011 - 04:23 PM

0

#2 User is offline   vladislav25 

Posted 07 December 2011 - 02:47 PM

chiar nu stie nimeni???
0

#3 User is offline   cdmitica 

• DICTATOR
  • PipPipPipPip
  • View gallery
  • Group: Moderators
  • Marca: Fiat
  • Model: Grande Punto 1.2 8v
  • An: 2007

Posted 07 December 2011 - 03:00 PM

Din ceea ce stiu eu la noi in tara trebuie sa fie pansonata seria si in mod normal trebuia s-o gasesti pansonata acolo unde zici. Cat priveste acea tabla nu cred ca poate fi luata in cosiderare deoarece este nu este fixa si poate fi luata de la alta masina.
Ai putea sa faci o identificare la RAR ca in cazul vanzarii - cumpararii unei masini deja inmatriculate si tariful nu e chiar exagerat.
IN FIECARE DUMINICA ORA 19.00 IN PARCAREA KAUFLAND NICOLINA INTALNIRE CLUB FIAT IASI
Posted Image
Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea.
Temeţi-vă tare!
Mama tāmpiţilor
E MEREU GRAVIDĂ!
0

#4 User is offline   vladislav25 

Posted 07 December 2011 - 03:59 PM

ok deacord dar din cate stiu eu pe o caroserie este pansonata seria in mai multe locuri mai ales ca locul unde este pansonata in podul pedalier este piesa de schimb , prima care rugineste la o masina odata cu pragurile si intreb aici pe forum in speranta ca a mai dat cineva peste vreun loc in care era pansonata seria altul decat cel descris de mine...m-ar ajuta foarte mult deoarece nu mai bat un drum degeaba pana in bulgaria la rar...proprietarul masinii este in italia si nu am contract de cumparare intre mine si el iar la rar la noi nu stiu daca ma primeste..sunt absolut 101 la suta sigur ca seria mai este pansonata undeva....dar unde??? sa nu ma apuc sa demontez tot de pe masina ca sa o caut...astazi am mai smirgleruit locasul ala si abia se observa primele 2 cifre si atat.....multumesc

This post has been edited by vladislav25: 07 December 2011 - 04:02 PM

0

#5 User is offline   stefanel 

• Membru interesat
  • PipPip
  • Interests:Computerele, autoturismele, calatoriile si fotografia.
  • Marca: Fiat
  • Model: Fiat

Posted 08 December 2011 - 12:05 AM

salut,

ala este singurul loc unde este seria de sasiu poansonata pe caroserie. Cauti degeaba in alta parte.

Succes.
A studia şi a nu gāndi este o risipă. A gāndi şi a nu studia este periculos. Confucius
0

#6 User is offline   vladislav25 

Posted 08 December 2011 - 07:51 AM

sper sa te inseli....am trimis mail la fiat ...sa vedem ce zic si am sa revin cu raspunsul...multumesc tuturor!
0

#7 User is offline   vladislav25 

Posted 09 December 2011 - 06:17 PM

am sunat la RAR si mi-au zis ca nu se mai poate inmatricula...nu mai este nici o solutie...singura solutie data este de la RAR bulgaria care o pot inmatricula doar ca tre sa o lasd la ei vreo cateva zile....asa ca rar iasi din romania se poate lasa de meserie si sa se apuce de orice altceva ca vad ca nu au nici o treaba in legatura cu asta....misto sau ce???

aaa....am uitat sa vca zic ca inmatricularea in romania e peste 2000 euro fiat punto 1.7 td 1998 iar la bulgari pe firma e 450 euro....si de la fiat intradevar mi-au zis ca ala e singurul loc unde este pansonata seria...!
0

Share this topic:

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Pachete promo consumabile AR, FIAT, LANCIA