Prin prezenta expunere doresc sa aduc la cunostiinta pososorilor de masini fiat in garantie ca printr-un simplu e-mail adresat relatiiclienti@autoitalia.ro problema care o aveam cu volanul din piele a fost rezolvata in aprox. 3 saptamani prin amabilitatea celor de la Autoitalia carora le multumesc si pe aceasta cale care au dat dovada de profesionalism . NU incerc sa laud pe nimeni doresc doar sa dau un exemplu celer care au probleme cu pielea volanului ca aceasta situatie se poate rezolva pe garantie in cazul meu inelul volanului fiind inlocuit cu un altul unde pielea are un aspect mai matuit , personal i-l apreciez mai mult , fiind mai placut la atingere . In cele ce urmeaza va postez e-mailul mai sus mentionat :
Buna ziua , incep prin a va spune ca sunt propietarul masinii mai sus mentionate de doi ani si jumatate , eu fiind primul propietar . Incepand din iarna care a trecut , printre altele , am doua probleme si anume una legata de frecarea unor tampoane din aripile fata pe marginea usilor din fata fapt pt. care datorita frecarii vopseaua s-a sters in zona respectiva si cea de a doua si cea mai suparatoare este deteriorarea pielii volanului in partea superioara .Mentionez ca ambele probleme nu si-au gasit rezolvarea prin garantia masinii ( desi personal ma asptam la o rezolvare favorabila nemaivorbind de o rezolvare in primul rand morala a situatiei ) , personalul din service argumentand ca elementele din plastic ,cauciuc si piele nu sunt acoperite de garantie .Personal am citit in cartea de garantie ca timpul mediu de utilizare a masinii este de zece ani ( garantia de trei ani ) ; deci elenentele ce compun o masina a-r trebui sa se raporteze la acesta perioada . Inchei prin a-mi exprima profunda dezamagire legata de aceasta asa zisa garantie iar cei de la fiat a-r trebui sa se gandeasca la feed-back-ul pe care eu i-l am si i-l trimit mai departe asta apropo de garantia fiat si de calitatea unor piese care pt. mine personal conteaza , de efortul financiar care se face la achizitionarea autovehicolului si totodata pe viitor in decizia mea de a mai colabora cu marca FIAT .
Sper ca acest mail sa aiba totusi un impact .
Page 1 of 1
Volan Piele Schimbat piesa teoretic neacoperita de garantie
Posted 09 December 2011 - 09:57 PM
Ca multi altii si eu am schimbat volanul la doi ani. Din pacate dupa inca doi iar s-a stricat, chiar mai rau. Acum nu mai am garantie.
Asa ca bucura-te de el si ai grija sa nu se strice din nou. Eventual mergi ca pe bicicleta, fara maini
Nefind din piele ci din "inlocuitor de vinilin" prognosticul este extrem de previzibil.
Asa ca bucura-te de el si ai grija sa nu se strice din nou. Eventual mergi ca pe bicicleta, fara maini
Nefind din piele ci din "inlocuitor de vinilin" prognosticul este extrem de previzibil.
Posted 16 December 2011 - 01:07 PM
Sau mai simplu rezolvi problema cu o invelitoare din piele care costa 70 de lei la Carefour si vine cusuta pe volan.
Share this topic:
Page 1 of 1

Help