Nu prea stiu eu mecanica.Dar am nevoie de ajutor .. am un fiat punto din 2002,1242cc benzina .. il am de un an si sincer sa fiu nu am avut nici o problema cu ea. nu am facut decat schimbul de ulei si nimic mai mult. dar acum cateva zile mi'a facut prima problema...
plecasem de pe loc si in vreo 15 metri a facut o miscare ca si cum as fi luat o groapa.. si mi sa oprit motorul.
Acum nu sunt eu un sofer expert sau alte chestii numai ca am trecut de mult de faza in care stingeam motorul la plecare... si in plus chestia care e ciudata e ca sau aprins toate becurile pe bord si volanul sa blocat, iar toate datele care erau inregistrate au plecat de la 0 ceas,km facutzi ,media de consum,timpul in fine toate in afara de km totali. dupa ce am oprit, si i'am dat cheie a plecat fara nici o problema, fara sa fie vreun bec aprins pe bord. precizez ca era de dimineatza dar erau vreo 10 grade afara si inainte de asta cu o ora inainte am facut oricum vreo 30 de km.
Ceea ce vreau sa stiu e daca are vreo problema grava si mi se poate intampla si pe autostrada ,sau in vreo depasire , si cu volanul intepenit ... clar ca nu vreau o experientza de genu'.
Va multumesc.
Page 1 of 1
Resetare Computer De Bord
Posted 02 January 2012 - 08:23 PM
Verifica daca bateria este ancorata bine si daca bornele sunt prinse bine!
"My Punto is terrible. I hate it. It is always going wrong. So I shall buy another." Jeremy Clarkson - Top gear

DESTEAPTA-TE ROMANE!!!
Sugestii si reclamatii!

DESTEAPTA-TE ROMANE!!!
Sugestii si reclamatii!
Share this topic:
Page 1 of 1

Help