== CLUB FIAT ROMANIA==: Hey Am Si Eu O Problema, Mi S-A Aprins Martorul De La Bord In Forma De Volan - == CLUB FIAT ROMANIA==

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • This topic is locked

Hey Am Si Eu O Problema, Mi S-A Aprins Martorul De La Bord In Forma De Volan

#1 User is offline   Anamaria 

• Group: Members
  • Marca: Fiat
  • Model: Punto
  • An: 2007

Posted 06 January 2012 - 11:41 AM

Hey salut! sunt noua pe aici si vreau sa va rog daca puteti sa-mi raspundeti legat de cele doua mari probleme pe care le am cu punto
1. este ca de ieri mi sa aprins martorul de la bord in forma de volan si din ce am citit eu pe la voi asta inseamna ca nu-ti mai merge directia?? insa la mine nu e asa, imi functioneaza incontinuare, am luat-o de 9 luni si cam folosesc city-ul e vreo problema??
2. pe drum cu gropi,denivelari am un zgomot sub volan uneori foarte sacaitor, bate ceva acolo,nuj exact cum sa va explic, dupa ce am cumparat-o si a trebuit sa merg pe un drum cu gropi atunci s-a auzit prima data si imediat l-am sunat pe cel de care am cumparat-o si mi-a zis ca e doar o bucsa care costa in jur de 50 de lei voi ce parere aveti???
0

#2 User is offline   robylup 

• Scuteristu'
  • PipPipPipPipPip
  • View gallery
  • Group: Moderators
  • Marca: FIAT
  • Model: Punto Sx , Pegasso Gtr50 6 caluti chinezesti:)
  • An: 2002

Posted 06 January 2012 - 11:44 AM

Salut si bine ai venit. Te rog sa folosesti functia "search" a forumului pentru ca deja sunt deschide topice pentru problemele tale! Topic inchis!
"My Punto is terrible. I hate it. It is always going wrong. So I shall buy another." Jeremy Clarkson - Top gear
Imagine postataImagine postata
DESTEAPTA-TE ROMANE!!!
Sugestii si reclamatii!
0

Share this topic:

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • This topic is locked

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Auto rulate recuperate din leasing