Emblema Fiat cum montam
Posted 12 January 2012 - 02:07 PM
Stiu ca nu prea intru pe clubfiat si sper sa nu ma judecati pentru asta.
Acum cateva zile am ramas fara emblema de la Fiatul meu(un GP). Nu stiu daca mi-a cazut la spalatorie(in dimineata aceea am dus masina la tunel la OMV) sau mi-a furat-o cineva. Mi-am comandat alta emblema de la italoparts(100 Ron). Acum am alta problema. Nu stiu sa o montez. Nu stiu daca o pot monta singur sau trebuie sa ajung in service.
Daca a mai montat cineva embleme FIAT, va rog sa-mi spuneti cum.
Multumesc
Posted 12 January 2012 - 02:24 PM
Este cea din fata sau de pe hayon??Ambele intra prin presare(cea din spate sigur e asa,nu sunt sigur in fata dar daca atasezi niste poze ,o rezolvam) ,presupun ca are niste picioruse pe spate,da?
Posted 12 January 2012 - 04:07 PM
Ice T, on 12 January 2012 - 02:24 PM, said:
Este cea din fata sau de pe hayon??Ambele intra prin presare(cea din spate sigur e asa,nu sunt sigur in fata dar daca atasezi niste poze ,o rezolvam) ,presupun ca are niste picioruse pe spate,da?
Salut,
Este pentru cea din fata. Emblema are niste picioruse, dar si un mare surub pe mijloc. Deci trebuie cumva insurubat prin spatele mastii. Si am impresia ca mi-a ramas si surubul vechi in masca. Problema este ca nu am loc sa bag mana sa insurubez si cred ca trebuie sa scot bara fata. Poze o sa pun in weekend.
Multumesc
Posted 12 January 2012 - 04:44 PM
Posted 12 January 2012 - 07:28 PM
f3br4, on 12 January 2012 - 04:44 PM, said:
Pare destul de migaloasa treaba cu scosul mastii. Eu nu sunt o persoana foarte norocoasa si mi-e teama ca o sa rup vre-un piciorus dinala de plastic din masca si dupa alta cheltuiala
Faina chestia cu furat masca cu tot cu emblema
Apropo, tu ai fixat emblema doar cu surub sau ai pus si ceva lipici? si daca ai pus ceva adeziv, ce anume?
Multumesc
Posted 12 January 2012 - 08:56 PM
chazz_cata, on 12 January 2012 - 07:28 PM, said:
Faina chestia cu furat masca cu tot cu emblema
Apropo, tu ai fixat emblema doar cu surub sau ai pus si ceva lipici? si daca ai pus ceva adeziv, ce anume?
Multumesc
Eu cand am cumparat noua masca am cumparat-o after market pentru ca era sensibil mai ieftina. Ce pot sa spun despre masca asta este ca iese destul de usor, nu trebuie fortata prea tare. Nu am lipit cu nimic emblema de masca pentru ca, asa cum data trecuta au luat emblema cu tot cu masca, nimic nu i-ar impiedica nici acum sa faca asta. Oricum nu poti lua emblema daca nu scoti masca
Posted 15 January 2012 - 06:45 PM
f3br4, on 12 January 2012 - 08:56 PM, said:
Salut,
Revin cu ceva poze, asta daca o sa si stiu sa le pun corect pe forum. Am incercat cu trasul de masca, dar nu se misca deloc. Este dintr-un plastic destul de dur si nici nu prea parea ca cedeaza intr-un fel(nu pare a fi un plastic care sa se indoaie pentru a fi scos). NU stiu daca imi este mie frica sa trag cu incredere(pana acum s-au rupt destul de multe plastice de pe masina si s-au rupt fara sa actioneze vre-o forta asupra lor). Cert e ca plasticul din ce este format masca principala(cea cu emblema) este un plastic destul de gros( fata de masca secundara de sub emblema care este din alt plastic-si din aceasta masca s-au rupt cateva picioruse si a trebuit schimbata acum vre-o 2 ani).
Intr-un final o sa ma duc in service sa imi puna emblema(baietii de pe 1 Dec sunt destul de ok si nu prea ma taxeaza mult la chestii micute) din 2 motive:1>pentru ca imi este frica sa nu stric eu ceva si sa ma coste mult mai mult decat 30 min de manopera pentru asamblarea emblemei; 2> iar s-a scricat furtunasul de la stropitorul din luneta si trebuie umblat si acolo.
Imagine0766.jpg (398.3K)
Number of downloads: 44
Imagine0769.jpg (452.87K)
Number of downloads: 38
This post has been edited by chazz_cata: 15 January 2012 - 06:47 PM
Posted 15 January 2012 - 11:24 PM
Posted 20 January 2012 - 08:23 PM
Am fost azi dimineata la service(la Auto Perugia- eu acolo ma duc de ceva vreme si dupa expirarea garantiei,ma duc acolo datorita Dl Sorin Tomescu-m-a ajutat tot timpul, mereu imi ofera discout la piese si manopera, este un om foarte profesionist-acest lucru este alta discutie) pentru montarea emblemei si pentru stropitorul din spate. O sa incep cu emblema. Cei de la service au actionat astfel: s-au desfacut cele 3 suruburi din plastic care tin bara fata(suruburile se vad dupa ce ridici capota si au o forma mai ciudata de stea); s-a departat putin bara doar sus, s-a bagat mana pana la surubul din spatele emblemei, s-a montat emblema,s-a pus la loc. Aceasta operatiune cei de la service au facut-o in 5 min si nu m-a costat nici un ban.
Acum cu stropitoarea din spate..aici alta problema. Furtunul s-a rupt de undeva de prin interiorul masinii( el vine de undeva din fata masinii de la lichidul de spalat, prin stanga plafonului).... pe langa asta, mi-a intrat lichid de spalat la ledul de stop(ledul unde este pozitionata si iesirea spalatorului de luneta) si a corodat si etc...si trebuie schimbat si ala. Aceasta operatiune n-am mai facut-o la service pentru ca n-am mai avut timp. Am sa remediez si acest lucru la revizie.
Sincer va spun, am ales FIAT cu inima, mi-a placut foarte mult cu arata Grande Punto in 2007 si imi place si la ora actuala(chiar daca modelul este destul de vechiut) dar urmatoarea masina, care o voi cumpara in toamna, va fi Mazda sau VW.
Sper pentru cei care vor mai avea probleme cu montarea emblemei fata sa fie de folos mesajul bolduit.
Toate bune
This post has been edited by chazz_cata: 20 January 2012 - 08:25 PM

Help