Vineri micutei mele "buburuze" i s-a sticat termostatul. Pierdea antigel pe la tevile "" de repartitie"" sau cum s-o numii ( cele care duc 1 spre radiator ;a 2 spre ceva si a 3 la fel.Sa stricat in jurul a 88.000 km.Toata distractia ma costat 310 lei( schimbat termostat ; inlocuit antigel+ manopera sevisului).Cum vi se pare?
Page 1 of 1
Termostat termostat
Posted 19 January 2012 - 01:59 PM
Salut.
In primul rand e bine ca ai depistat la timp pierderea lichidului de racire si nu ai ajuns la temperaturi periculoase pentru motor.
Legat de pret eu cred ca puteai sa "iesi" un pic mai ieftin ... dar acum intervin si alte aspecte cum ar fi si producatorul si implicit calitatea produsului, etc. ...
Oricum important este ca ai rezolvat problema.
Toate cele bune.
In primul rand e bine ca ai depistat la timp pierderea lichidului de racire si nu ai ajuns la temperaturi periculoase pentru motor.
Legat de pret eu cred ca puteai sa "iesi" un pic mai ieftin ... dar acum intervin si alte aspecte cum ar fi si producatorul si implicit calitatea produsului, etc. ...
Oricum important este ca ai rezolvat problema.
Toate cele bune.
Posted 19 January 2012 - 02:08 PM
Mie unul mi se pare cam mult. Un termostat vad ca la 1.4 nu trece de 130 de ron, antigelul Paraflu este 30 de ron litrul si manopera nu cred ca depaseste 1 ora. Ai facut-o la reprezentanta?
"My Punto is terrible. I hate it. It is always going wrong. So I shall buy another." Jeremy Clarkson - Top gear

DESTEAPTA-TE ROMANE!!!
Sugestii si reclamatii!

DESTEAPTA-TE ROMANE!!!
Sugestii si reclamatii!
Posted 27 January 2012 - 11:18 PM
Termostatul era 180 lei antigelul da 37 lei manopera 50 lei 50 min si nu am duso la reprezenta ci la autoleder. Da cred ca ieseam putin mai ieftin daca le luam eu de pe net si mi le monta cineva, dar nu aveam garantie. Acu 2 ani stau linistit.
Posted 31 January 2012 - 12:22 AM
Salut, spune-mi si mie te rog cum s-a manifestat la tine problema? Pentru ca la mn de 2 zile de cand e geru asta mare mi se ridica apa normal, si daca stau la relanti incepe sa scada.
Share this topic:
Page 1 of 1

Help