Distributie + Termostat
Posted 17 January 2012 - 07:24 AM
Am cateva intrebari.
1. Pentru un Fiat Bravo HGT din '97 pot sa schimb eu termostatul? Am cunostinte medii...sa zic asa, de mecanica. In sensul ca placutele mi le schimb eu, discurile eu...etc. Si daca da, imi poate spune cineva unde este pozitionat si cam cat timp mi-ar lua sa-l schimb?
2. Pentru cine este din Iasi in primul rand: unde gasesc un kit de distributie pentru fiat-ul meu cat de cat mai normal la pret? Ca mi-au dat niste preturi de care parca as avea Ferrari... In jur de 7-800 de lei, fara pompa de apa. Iar partea frumoasa e ca doar cureaua e numai vreo 70 de lei; restul e pentru role... Nu stiu cat o fii si pompa de apa..
3. Mersul motorului nu este rotund. Relanti-ul are oscilatii. Am schimbat debitmetrul de aer, am curatat clapeta de acceleratie, schimbat filtrul de aer si de benzina, schimbat sonda lambda. Simptomele sunt aceleasi. Problema care a mai ramas e termostatul, care face ca motorul sa ramana rece, sa nu functioneze la temperatura optima. E posibil sa fie asta o problema? Parerea mea ca nu...
Merci!
O zi frumoasa!
Posted 17 January 2012 - 09:50 AM
dannnyx77, on 17 January 2012 - 07:24 AM, said:
Am cateva intrebari.
1. Pentru un Fiat Bravo HGT din '97 pot sa schimb eu termostatul? Am cunostinte medii...sa zic asa, de mecanica. In sensul ca placutele mi le schimb eu, discurile eu...etc. Si daca da, imi poate spune cineva unde este pozitionat si cam cat timp mi-ar lua sa-l schimb?
2. Pentru cine este din Iasi in primul rand: unde gasesc un kit de distributie pentru fiat-ul meu cat de cat mai normal la pret? Ca mi-au dat niste preturi de care parca as avea Ferrari... In jur de 7-800 de lei, fara pompa de apa. Iar partea frumoasa e ca doar cureaua e numai vreo 70 de lei; restul e pentru role... Nu stiu cat o fii si pompa de apa..
3. Mersul motorului nu este rotund. Relanti-ul are oscilatii. Am schimbat debitmetrul de aer, am curatat clapeta de acceleratie, schimbat filtrul de aer si de benzina, schimbat sonda lambda. Simptomele sunt aceleasi. Problema care a mai ramas e termostatul, care face ca motorul sa ramana rece, sa nu functioneze la temperatura optima. E posibil sa fie asta o problema? Parerea mea ca nu...
Merci!
O zi frumoasa!
NU fac reclama!!
pt distributie arunca o privire pe autokarma
ce iti arat acolo e cu tot cu pompa pe la 600.. deci mai cauta! sau dai comanda online de undeva.. si platesti curierul.. tot iesi mai ieftin.
de oscilatiile la relanti nu stiu ce sa iti spun, si mie imi oscileaza ( 1.4 12v) si nu am reusit sa ii dau de cap (deci probabil senzor clapeta acceleratie)
Posted 17 January 2012 - 03:15 PM
Posted 17 January 2012 - 08:59 PM
As mai vrea un raspuns si la problema legata de termostat, daca stie cineva.
Merci!
Posted 17 January 2012 - 10:15 PM
Attached File(s)-----
-
naread.png (24.04K)
Number of downloads: 43 -
Photo123.jpg (302.3K)
Number of downloads: 58
Posted 18 January 2012 - 10:49 AM
Chiar aveam impresia ca ai motorul 1.8 gt,
Totusi,
vad ca si pt HGT se gasesc role si curea de la Gates(care mie nu imi pare chinazarie) la ~ 550 lei
Adevarat ca INA sunt la 700+
Iti mai trebuie pompa de apa
Din cate stiu eu problema cea mai mare la motorizarea ta este ca trebuie scos motorul!
Poate ne lamuresc posesori ai acestei motorizari.
Posted 22 January 2012 - 10:42 AM
Termostatul e usor deschimbta nu cred ca itiea mai mult de o ora sa il schimbi
Posted 27 January 2012 - 03:47 PM
nu mai folosi scriere tip IRC!
Posted 28 February 2012 - 07:41 PM
onassis, on 27 January 2012 - 03:47 PM, said:
nu mai folosi scriere tip IRC!
Merci mult de sfat!
Chiar am gasit pe autokarma 2 role si cureaua pe bucati 390 lei. Chiar e super pretul, comparativ cu ce gaseam pe la 6-700 lei.
Merci!
Mai spune-mi te rog daca pompa de apa e montata pe distributie si trebuie schimbata odata cu distributia.
This post has been edited by dannnyx77: 28 February 2012 - 07:44 PM

Help