Salut,
Am un GP 1.3 jtd. De aproximativ o luna de zile am sesizat o problema cel putin deranjanta.
In treapta 5 de viteza, cand am aprox 130 km/h si iau piciorul complet dupa acceleratie, prin urmare masina ramane in frana de motor, trepideaza toata. Se "ingatuie", la fel ca atunci cand mergi cu ea subturata.
Si face asa pana ajunge la aprox 100 km/h. Apoi sub 100 merge normal.
Daca fac aceasta decelerare de la 130 la 100, dar fara sa iau complet piciorul dupa acceleratie ( adica ridic usor piciorul cate putin) nu mai face deloc.
Nu stiu daca are vreo legatura, dar am sesizat treaba asta la putin timp dupa ce mi-am pus pe spate caucicuri de iarna 195/50/R15 ( si in carte e maxim 185/65/15 ). Dar daca era de la cauciucuri, nu facea mereu ?
Se mai intampla in viteza 4, daca calc ambreiajul si o scot din viteza, sa se tureze singura pana la aprox 4000 rpm...nebunie curata zic eu...
Aveti idee ce poate fi ? A avut cineva speta asta ?
Multumesc anticipat !!!
Page 1 of 1
Trepidatie La Decelerare !
Posted 20 January 2012 - 09:06 AM
Salut.
S-ar putea sa ai vreo problema pe la vre-un senzor, vre-un contact imperfect, etc. ...
Cel mai indicat este mergi la un tester sa vezi ce erori ai stocate, ca altfel nu facem decat sa "ne dam cu parerea".
Toate cele bune.
S-ar putea sa ai vreo problema pe la vre-un senzor, vre-un contact imperfect, etc. ...
Cel mai indicat este mergi la un tester sa vezi ce erori ai stocate, ca altfel nu facem decat sa "ne dam cu parerea".
Toate cele bune.
Share this topic:
Page 1 of 1

Help