Probleme La Itp Nu au iesit gazele
Posted 23 January 2012 - 11:20 AM
Am fost cu masina sa fac inspectia tehnica periodica si nu mi-au iesit gazele bine si m-au respins. Am discutat cu cel care a facut testele si m-a intrebat ce benzina folosesc pentru ca e posibil ca din aceasta cauza sa nu iasa bine testul. Fum nu scoate masina dar nu stiu ce amestecul lu peste nu se face bine si din aceasta cauza nu imi poate da ok-ul la masina. I-am spus ca am alimentat de la LUK OIL si m-a intrebat daca nu am ce face cu banii ca ala e diluant nu benzina. In fine, mi-a dat o hartie la mana pe 30 de zile sa pot circula, am consumat acea benzina am alimentat de la OMV benzina 100 si am revenit la itp. Tot nu au iesit bine nici de aceasta data. Omul spune ca sonda lambda poate fi ori injectoarele lu peste. Mentionez ca masina in momentul de fata functioneaza exceptional din punctul meu de vedere. Nu sacadeaza, nu se chinuie, trage normal, are sprint, nu consuma nu face zgomote, nu scoate fum. Ce ar putea sa fie? ma poate sfatuii cineva ce este de facut ?
Multumesc anticipat
I hate Facebook
Posted 23 January 2012 - 11:35 AM
Posted 23 January 2012 - 09:28 PM
Posted 23 January 2012 - 09:36 PM
-sa schimbi cu un ulei mai vascos,
-sa mergi cu masina in afara orasului la turatii mari mai mult timp
-sa te asiguri ca ai motorul la temperatura optima cand iti masoara ( sa nu stai inainte 20 min cu masina la relanti - iar iti vor aparea noxe)
-sa pui un curatator de injectoare, am vazut ca mai multi recomanda REDEX(inclusiv tipi de pe fiatforum.com cu aceeasi problema ca a ta - doar ca acolo nu merge cu spaga - si ei au trecut de MOT ~ ITP)
-pe langa sonda lambda mai poate fi si senzorul de temperatura care e mult mai ieftin..
-catalizatorul care nu mai functioneaza ( catalizatoarele se schimba dupa un numar de ani pt ca nu mai sunt eficiente )
Posted 23 January 2012 - 11:01 PM
I hate Facebook
Posted 24 January 2012 - 08:35 AM
Posted 24 January 2012 - 09:25 AM
Din ce stiu eu ca sa treci si sa inchida ochii la toate nu doar noxe nu te costa mai mult de 100 ron.In cazul tau, daca nu vrei bataie de cap, cred ca cu 50 ron scapi .
Posted 24 January 2012 - 09:55 AM
ma refer si la tine
Posted 24 January 2012 - 09:55 AM
M-am interesat si in alta parte la o cunoștință si acesta mi-a spus ca exista riscul ca atunci cand ei trimit datele la Bucuresti pentru validare, acestia din urma sa blocheze practic masina si sa trimita un reprezentant care sa faca el la randul lui testul.
Nu inteleg de ce s-ar risca pentru 50 ron in plus. Eu sincer nu as face-o. Ramane de vazut ce va iesi, intre timp am sa urmez cateva sfaturi spuse de aurick86
This post has been edited by RaiderS BlankA: 24 January 2012 - 09:56 AM
I hate Facebook
Posted 24 January 2012 - 10:32 AM
Posted 24 January 2012 - 02:37 PM
si daca prin minune vine.. atunci e din cauza ca nu au fost "unsi" bine,
dar se rezolva toate.

Help