== CLUB FIAT ROMANIA==: Plafoniera (Lumina Habitaclu) - == CLUB FIAT ROMANIA==

Jump to content

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

Plafoniera (Lumina Habitaclu) nu se aprinde

#1 User is offline   Iustin89 

• micut cu 600
  • Pip
  • Group: Members
  • Marca: Fiat
  • Model: Bravo 1.8 16v GT
  • An: 1997

Posted 24 January 2012 - 06:24 PM

Impreuna cu frigul, a inceput si Bravo-ul meu sa se faca cunoscut pe la service-uri ... ca deh ...e masina din 97 :D prima problema ar fi ca: intr-o zi m-am apucat sa imi imbunatatesc sistemul audio al masinii adaugand un Mp3 Player Pioneer, 2 boxe Pioneer 13” in usi, 2 boxe SAL (baxx+medii) spate, 2 tweetere spate, 1 amplificator si un suboower Blaupunkt. Problema fiind ca dupa instalarea acestora (4 ore) la o temperatura de sub 0 grade, am constatat ca masina incepe sa imi faca figuri... in primul rand nu imi mai functioneaza plafoniera, lumina portbagaj si torpedou(functioneaza doar cu contactul pus, lucru ce nu se intampla inainte de a-mi baga nasul la partea electrica) ... in al doilea rand orice zgomot al motorului este transmis in subwoofer (stergatoare, aer, faruri, pozitii, si nu in ultimul rand suna de parca as avea in portbagaj un V8 Hemi insotit de o turbina ce fluiera in functie de turatie ..masina fiind doar un 1.8 16v 115 cp) ... astept sfaturi si indicatii deoarece aceste probleme incep cu adevarat sa ma calce pe nervi. Multumesc anticipat !
0

#2 User is offline   Alldakit 

• View gallery
  • Group: Members
  • Marca: Fiat
  • Model: Brava
  • An: 1997

Posted 29 January 2012 - 08:42 PM

montajul nu e bun, verifica sigurantele, la woofer tragi cablu separat de la cd player, nu le folosi pe alea originale ca is prea subtiri, daca ai legat si statie leag-o de la baterie direct nu de la fire de la casetofon ca face interferente, pune un condensator pe alternator si unu pe woofer.
0

Share this topic:

Page 1 of 1
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Anunturi Gratuite Online