Roti Infranate Pe Spate (Asr , Abs Fail)
Posted 25 January 2012 - 09:18 PM
in aceasta seara veneam din oras si m-am oprit la prietena mea vreo 30 min.masina am lasat-o cu frana de mana trasa.dupa cele 30 min m-am urcat in masina si fara sa imid au seama am plecat cu frana de mana trasa...fiind putina zapada pe jos rotile din spate au alunecat si nu prea mi-am dat seama.de la ea pana la mine acasa sunt vreo 200 metri.la un momendat a inceput sa imi dea abs si asr fail.knd am incercat sa o parchez si am dat cu spatele abia atunci mi-am dat seama ca rotile sunt infranate.mentionez ca afara sunt cam -3 grade sau chiar mai jos.eroarea de abs si asr inca persista si doar cu contactul pus fara sa merg cu ea.astept ceva pareri...sfaturi.multumesc
Posted 25 January 2012 - 10:10 PM
Posted 26 January 2012 - 08:22 AM
This post has been edited by lupuadrian: 26 January 2012 - 08:22 AM
Posted 26 January 2012 - 11:38 AM
Posted 26 January 2012 - 12:23 PM
This post has been edited by Kicsi_147: 26 January 2012 - 12:24 PM
Posted 26 January 2012 - 03:26 PM
Posted 27 January 2012 - 06:31 PM
Pentru deblocare incearca sa tragi frana de mana la maxim si las-o jos. Repeta de cateva ori chestia asta si ar trebui sa isi dea drumul. Eventual poti incerca sa dai in fata/spate de cateva ori si sa pui frana brusc.
Posted 28 January 2012 - 10:56 AM
Posted 28 January 2012 - 11:15 AM
Posted 28 January 2012 - 07:42 PM
PS. iarna incearca sa nu folosesti frana de mana.
This post has been edited by Inu: 28 January 2012 - 07:44 PM
Posted 29 January 2012 - 10:36 PM
Posted 30 January 2012 - 05:04 PM
This post has been edited by Kicsi_147: 30 January 2012 - 05:05 PM
Posted 02 February 2012 - 08:25 PM
am si eu o problema cu fiatul meu care pare ca nu vrea sa se rezolve
am cumparat un fiat stilo in 2010 cu niste probleme la el la inceput mi le-au prezenta minore dar pe urma au fost cam aiurea
problema a fost la abs pompa de abs
mi se decupla abs , esp asr toate asa mi-a zis de la cine am luat-o dupa o zi m-am trezit ca am ramas fara frana ( mai exact fara lichid de frana )
am mers la service in care a fost facuta masina si mi-a zis care e problema ca trebuie sa ii cumpar o pompa de abs noua ei la service eu desfacut pompa de abs si cum au desfacuto nu am mai putut sa o puna la loc calumea sau ceva de genul si tot lichidul de frana a curs din ea . Am cautat alta pompa de abs i-am luat alta si imi dadea pe tester ca e dus senzorul de presiune exact ce imi arata si inainte sa o desfaca la servis , am luat senzor nou si tot aceasi eroare mi-a dat ( senzor de presinue ars ceva de genul ) exact la aceasi eroare a revenit dinou ca la inceput si cu prima pompa si cu a doua .
M-am dus la servis nervoasa era capota deschis la masina si m-am uitat pe acolo un fir ce merge la pompa era cam aiurea acolo parca atarna si iam zis la un baiat de acolo sa se uite la el , sa uitat i sa parut aiurea si a masurat tensiunea de pe el si zicea ca nu are curent pe el ca si cum nu functiona . a pus testerul pe ia si ii zicea ca circuitul pe partea stanga era intrerupt cea ce in primul servis nu au vazut treaba asta .
Dar marea a fost minunea cand in iarna am coborat cu masina si am bagat o frana pe zapada si abs functiona si nu imi mai aparea ca e decuplat .
Numai problema e ca daca bag frana pe asfalt abs se decupleaza si merge pe frana mecanica normala . Pe zapada abs functioneaza totul e ok dar daca bag frana pe asfalt nu merge sau daca tin mai mult piciorul pe frana incontinu nu merge se decupleaza . Cine isi poate da cu parerea sau a patit ;la fell am nevoie de ajutor pareri .

Help